Sari la conținut

Postări Recomandate

@DonQuijote, sa pui si alarma daca nu ai si ar fi bun sa fie vizibil ca ai alarma. Mie mi-au spart masina cand am avut camera lasata in parbriz.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 39
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Uite taman de asta imi e si mie teama cu camerele astea auto. De aceea probabil am sa merg pe asa ceva:   http://www.emag.ro/camera-auto-dvr-dod-rx7w-oglinda-full-hd-wdr-2548/pd/DPWTWBBBM/   Parca

Daca imi amintesc corect ai un "+" permanent pe siguranta cu semnul de remorca (20A).

Tabloul de siguranțe habitaclu de la Duster ph2 e identic cu cel de X52(Logan II). Din motive de securitate nu fac publice siguranțele cu pricina, cine le vrea le primește pe PM.

Posted Images

Am pus camera in primul post. Nu e cu WDR, e cu HDR. Nu am vrut camera pe oglinda, greutatea camerei + vibratiile din timpul mersului pot da probleme la pastila. Si da, pe langa monitorizarea masinii cand e parcata + inregistrarile din trafic, in caz de ceva, vreau camera si pentru a imortaliza calatoriile cu masina, de multe ori scap mult din peisajul traversat trebuind sa fiu atent la drum. Ceva mostre cu modul de filmare al camerei comandate de mine (© dahscamtalk.com):

qlNzAUr.jpg

rHTS59l.jpg

In principiu voi lasa camera in parbriz doar cand sunt la lucru. Nu se dau spargeri acolo, nu se risca nimeni din cauza zonei, dar de cateva ori mi-am gasit masina rotunjita la colturi inainte (inca nu s-a intamplat la Brunulica). Cand parchez acasa, nu am motive sa las camera. Avem parcari private toti vecinii, stiu tot timpul cine parcheaza in stanga si in dreapta mea.

Pentru cine vrea o solutie discreta astfel incat camera sa nu se observe din afara, exista si camerele Mini 0806 (sau 0805/0803 ca modele mai vechi). Cam asa arata din afara (© trafictube.ro):

ZaoniRu.jpg

Editat de DonQuijote
Link spre post

Contribui si eu la acest subiect deoarece am facut un pik de research. Pentru mine ordinea ar cam fi:

1-

2-

3-

Daca 1 nu o sa devina disponibila la un pret rezonabil, probabil o sa iau varianta 2 deoarece imi place ideal de a o lasa lontata dupa oglinda in zona cu punctuletze. ( http://www.amazon.de/dp/B00MP59X3S/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=151GWAU6NKA5L&coliid=I207CM6L1A4RJ0 )

Pe canalul tipului gasiti si alte modele testate:

https://www.youtube.com/channel/UC5I2hjZYiW9gZPVkvzM8_Cw

Link spre post

La punctul 3 ai pus 0801. Modelele mai noi sunt 0805 si 0806, vin cu chipset mai performant (0806 are acelasi chipset si senzor ca la primul model postat de tine). Daca vrei genul de camera ascuns dupa punctulete, recomand Mini 0805/0806. Dupa cum vezi, vsebas a avut din aia si tot a fost observata. Poate in Frankfurt nu e asa mare problema cu cei ce doresc sa aibe camera ta totusi :) . Si eu m-am uitat la camerele mini, dar am optat pentru altceva la final (tot cu chipset Ambarella A7LA70 si senzor

OV4689, aparent cea mai performanta solutie existenta pe piata la acest moment).

Link spre post
Contribui si eu la acest subiect deoarece am facut un pik de research. Pentru mine ordinea ar cam fi:

1-

2-

3-

Daca 1 nu o sa devina disponibila la un pret rezonabil, probabil o sa iau varianta 2 deoarece imi place ideal de a o lasa lontata dupa oglinda in zona cu punctuletze. ( http://www.amazon.de/dp/B00MP59X3S/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=151GWAU6NKA5L&coliid=I207CM6L1A4RJ0 )

Pe canalul tipului gasiti si alte modele testate:

https://www.youtube.com/channel/UC5I2hjZYiW9gZPVkvzM8_Cw

Îți place ție asa de mult extra "gadget-uri" prin mașină? Asta apropo de punctul 1.

După părerea mea as vrea sa existe o soluție cu care sa pot împăca și capra și varza astfel încât camera sa fie undeva în zona oglinzi, sa fie de dimensiuni mici iar display-ul sa facă punct comun cu medianav-ul astfel încât sa poți revedea filmulețele direct în mașină. Sau eventual camera sa fie undeva în dreptul siglei Dacia din față astfel încât sa ofere vizibilitate atunci când ieși de pe o strada laturalnica și nu vezi ce vine din laterale. Asta este încă în stadiul de sf :)

Sent from my iPhone 6

Link spre post

Well, am aflat cu surprindere ca in germania e "aproape" ilegal sa ai asemenea camere din motivul ca e ilegala supravegherea video in locuri publice gen spitale muzee birouri. Eu sunt mega stricti cu your privacy si cu datele medicale (asta l-a cam ajutat si pe copilotul ala dement). Cel mai eleganta ar fi o solutie implementata direct de producator, camera fata, spate, si 64 giga de spatiu in medianav. Eu zic ca multa lume ar opta pentru asa ceva, mai ales ca se poate vedea clar in caz de accident care a fost treaba.

Probabil tot cu punctul 2 o sa merg in continuare cu toate ca modelul 806 e cel mai bine vandut pe amazon

post-3725-0-15590000-1430902212_thumb.png

Editat de redman
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...