Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

Am declipsat si eu si le-am bagat prima data fara sa bag prin gaura de din tabla de pe plafon si la scos si re-bagat am rupt firul ca eu am ditamai gogoloiul:

post-3261-0-03471700-1432655093_thumb.jpg

Semnalul video pur si simplu trece pe acolo; gogoloiul e pentru un regulator de la 12V la 3.3V.

Acuma le pun inapoi impreuna cu un pic de fludor si termocontractil.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

• 2 weeks later...

Salutare prieteni,

Am avut din nou o discutie cu o tipa de la VC cu privire la precablajul MediaNAV - camera de mers inapoi. Problema a fost ca nici dealerul nu era convins ca masina vine cu acest precablaj. A durat 2 zile sa imi ofere un raspuns deoarece solicitarea mea a adresat-o unui "sef de produs" insa a meritat. Tipa mi-a confirmat ca masina va veni cu precablajul deja tras si capatul acestuia se va afla in haion cu o mufa ca terminatie.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Editat de chrysstyann
Link spre post

Salut,

Ieri mi-am ridicat masina si mi-au montat baietii si camera de marsarier. Camera + manopera (cu ferta de vara din My Dacia) 583lei.

Dealer: DacoServ Preciziei

Link spre post

Offtopic: Am ramas un pic mirat de costuri. Camera cu discount 10% + inca 10% conform siteului dacia ar ajunge la 350lei maxim. 583-350 = 233lei pentru manopera? Mi se pare enorm atata timp cat precablajul este tras. Serviceul nu are de facut cine stie ce la montaj atata timp cat precablajul este tras: dat plasticul jos din interiorul haionului, gaurit si montat camera pe suportul de plastic de pe exterior (sub marginea unde scrie Duster) si mufat la terminatia precablajului.

@gserban - ne poti spune unde ti-au montat camera de mers inapoi? Pe mijloc fix sub butucul de la haion sau in dreapta imediat langa becul pt numar?

Si eu o sa-mi montez o camera de mers inapoi dar la Meridian Nord. Momentan nici masina nu o am :D dar o sa vina ea (29iunie-3iulie). Chiar sunt curios cat o sa fie manopera, o sa va tin la curent.

Editat de chrysstyann
Link spre post

Am ajuns acasa si am facut poze. In poza cu imaginea de pe Navi ruleta era setata la 50cm cu era lipita de bara. Linia rosie e cam la 19-20 cm.3d2f52725c0d60aa54fbc4246ad99fae.jpgdc8efa58144d76efe07202abbb325f05.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...