Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

La noi camera costa undeva in jur de 450 lei cu totul, dar ca si termen de livrare mi-au dat iulie, motiv pentru care am renuntat pe moment. Prin aug-setp fac revizia la masina, poate vor avea atunci cu un termen de livare mai acceptabil.

Ce dealer ti-a dat pretul asta frumos?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Cobalcescu mi-a dat o estimare de pana la 700 lei (camera+montaj) cu un timp aproximativ de 4 ore montaj facturat si camera la 377 ca in oferta. Mi s-a dat de inteles ca acest pret se poate schimba in bine in cazul in care masina are intr-adevar cablajul tras deja.

Link spre post

Cobalcescu mi-a dat o estimare de pana la 700 lei (camera+montaj) cu un timp aproximativ de 4 ore montaj facturat si camera la 377 ca in oferta. Mi s-a dat de inteles ca acest pret se poate schimba in bine in cazul in care masina are intr-adevar cablajul tras deja.

Esxact asssa mi-a zis si mie Meridian Sud cand am vorbit cu ei probabil e pret standard

Link spre post

Vedeti ca din valoarea totala, trebuie sa primiti un discount de 10% (acest discount e dat de Dacia si se aplica la total: valoare camera + manopera). Deci pretul final scade spre 630 ron (putin mai mult decat mi-a estimat mie initial reprezentantul dealer-ului: 562 ron).

Editat de cosminium
Link spre post

Salutare tuturor! Am mai mesterit inca o ora azi, si am transformat camera din wireless in wired (interferentele aparute m-au determinat sa fac pasul acesta). Revin diseara cu poze (sunt curios daca se schimba ceva in bine referitor la calitatea imaginii pe timp de noapte).

Link spre post

@dtel, cum ai trecut tu firele intre haion si habitaclu prin furtunul acela de cauciuc stramt si ondulat in doua directii? (partea incercuita in poza)

post-3261-0-80907500-1432617792_thumb.png

Link spre post

l-am declipsat la capete si am trecut o tija de plastic mai rigida, cu grija sa nu intep; am prins cablul de ea cu banda izolatoare si am tras; prin haion am folosit acelasi principiu, reusind sa pozez cablurile pe langa cele care se duc la lampile de la nr ( am mai multe fire acolo, pt proiectoare spate si camera)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...