Sari la conținut

Montare Camera Marsarier

Postări Recomandate

@77Dan, eu cel mai recent am vazut pe o Toyota RAV4 ca nu se vede bara spate pe camera de mers inapoi. O fi si aia prost montata / gandita din fabrica ?

Foarte probabil! Eu m-am dat jos dintr-o mazda CX 5 ieri la Poiana Tapului si la aia se vede bara. La fel la toate modelele GMC, Mercedes, Porsche, Mazda, Subaru, Ford, Hyundai, Kia, Chrysler, etc. Toyotele pe care le-am avut la Hertz New York erau chele, cu exceptia modelului Avalon, la care se vedea bara in back-up camera.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 447
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Iaca si pozele, daca mai aveti nevoie de ceva detalii va stau la dispozitie cand ma intorc din oras

Am mai gasit un film foarte explicit cu montarea camerei  

Le-am dat de capat pana la urma:  

Posted Images

Singura chestiune pe care a ramas ca o maininvestigheaza cei din service este cum se regleaza liniile : la ce distanta e cea rosie si cea galbena. Desi in acel clip aparent puteai impinge sus /jos linia rosie, in fapt nu se intampla nimic ;)

M am uitat la camera si desi era venita in cutie renault avea o eticheta cu " falcon electronics". Inteleg ca cea de clio/ captur este sony.. Dar costa pe masura.

Link spre post

Din moment ce liniile sunt hardcoded (pictate pe lentilă/senzor etc) cum ***** crezi că pot fi mutate? Dacă nu există linii hardcoded, atunci se pot activa cele din Medianav iar via CLiP le poți mișca vezi poza

post-3685-0-38575300-1435581528_thumb.jpg

Editat de t0rquemada
Link spre post
  • 2 weeks later...

Eram dator cu niste poze. Pozitia camerei am modificat-o putin deoarece era 1/4 mascata de marginea capacului de plastic care gazduieste lampile de numar.

@alexis, cum ai modificat (solutia practica) pozitia camerei? Banui ca ai miscat-o spre "in jos" spre bara. Avand in vedere montura in suportul de bec iluminare numar sunt curios cum ai facut, ca a inceput sa ma enerveze marginea aia neagra si vreau sa modific si eu.

Editat de vsebas
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...