Sari la conținut

Brun-Ulică Al Meu, Cu Motorașul Mic Și Sprinten

Postări Recomandate

• Răspunsuri 107
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Deși sunt membru al acestei comunități de aproape un an și mândru posesor al unui Duster Laureate 1.2 TCe 4x2 de mai bine de 9 luni, încă nu am reușit să îmi prezint tovarășul cum se cuvine până azi,

Așteptăm la rând la vulcanizare   Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Ieri dupa masa mi-am recuperat masina din service. Cu motor nou. Toarce frumos, foarte frumos.   Cadou de reintalnire, a primit leduri la stopurile frana si stopul central de pe haion  

Posted Images

Asa stiam si eu, si nu am gasit sageata pe BFG-uri. Dar mi se pare un pic aiurea ca aripioarele alea laterale (gasisem undeva ca ar avea rolul sa te ajute la aderenta un pic in zapada inalta sau noroi) sa fie orientate invers.

Din ce am vazut, cica ar avea rol de protectie laterala. Ar fi interesant de vazut daca cauciucul arata la fel pe ambele parti (interior si exterior, dupa cum spunea si @vsebas), nu am gasit astfel de poze. La KO1 arata diferit pe interior fata de exterior.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In prima poza, roata stanga față: mi se pare mie sau pe laterala anvelopa are un fel de "sageti", cu varful spre inainte ? la desen ma refer. Daca este sa ne luam dupa asta, in poza a doua, unde este dreapta față. anvelopa este montata invers. Eu m-as uita si la celelalte roti, poate sunt inversate intre ele, adica anvelopele montate corect pe jange, dar rotile cu totul montate gresit pe masina, ca pozitie. Eu mi le-am marcat pe astea allseason (am scris in jegul de pe jante care unde vine), pt ca sunt la fel de neclare in modelele alea. Bine, asta daca nu cumva anvelopele tale au profil absolut simetric si nu conteza cum sunt montate pe janta.

Link spre post

Daca nu au sageata pe ele si nu scrie nici OUTSIDE atunci le poti monta cum vrei, nu conteaza modelul.

Eu am avut de vara de la Michelin pe Logan si aveam scris pe cauciuc OUTSIDE pe o parte sa stiu cum se monteaza.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...