Sari la conținut

Tractorasul Duster

Postări Recomandate

@taz, cel mai simplu cred ca e ( eu asa fac) sa faci un plin, reset CB, mergi ~400km(inca mai ai motorina) si apoi iar un plin. Km parcursi sunt bine afisati. Apoi calcul simplu de litrii consumati/nr. km parcursi *100 => consum "plin la plin" si pe CB o sa ai consumul calculat de CB :).

Toate astea daca se nimereste sa ai timp si benzinarie in intervalele astea sau altele care iti sunt la indemana, dar nu mai mult de 700km (cred ca atat ai autonomie "safe" cu un plin) si reset CB sa fie la un plin, nu la 2 sau mai multe. Stiu ca la mai multi km , teoretic, ai o eroare mai mica, dar cum am zis eu e mai restrictiv si cred ca iti faci o idee de cum merge "rasnita" CB :) fara nici o rautate la adresa CB :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 546
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

No, buna ziua sa aveti ! Ieri dupa masa am ridicat masina. Deocamdata masina are la activ doar 110 km din care cca 100 sunt ai mei. In acesti km parcursi vreau sa va spun ca, desi am avut oarece emot

Taraaaammm.. ! Sper sa va placa ce a iesit, prieteni. Si daca aici, pentru a putea incarca, trebuie sa reduc mult de fiecare data dimensiunea pozelor, celor interesati sa le vada/descarce la dimensi

A fost ultima zi permisa traficului liber pe Transfagarasan. Natura in flacari. Soare, cald si peisaje de vis..O poza aici doar asa de pohta Restul le gasiti accesand linkul oferit   https://www.f

Posted Images

@taz, nu trebuie sa mergi la limita, faci plinu' pana-n amigdale, resetezi CB - km partiali si media de combustibil (de fapt, cel putin la ph1, orice sectiune resetezi, va reseta tot, mai putin kilometrajul partial) mergi cu ea pana ramai cu 2 pavele, alimentezi din nou pana-n amigdale si calculezi ca sa zic asa, "la pompa" ce consum mediu ai avut. Compari apoi rezultatul cu ce-ti indica CB, daca diferenta e de 0.1-0.2 l % e ok.

Editat de denon2808
Link spre post

Multumesc pentru sugestii. In alta ordine de idei vreau sa va intreb daca stie careva care e stare actuala a drumului 705A ce urca de la Orastie spre Sarmisegetusa acolo sus in munti ?

Link spre post

Eu stiu sa iti spun de anul trecut, luna octombrie.

Pana la Costesti ai asfalt, pe alocuri stricat (gropi) chiar in curbe pe urcare, dar nimic grav.

Costesti -> Gradistea de munte este doar de pietris si daca e uscat te cam prafuiesti si are si gropite ( te scutura).

Ultima parte Gradistea de munte -> Sarmisegetusa e combinat asfalt si pietris. Nu e drum de viteza si e.... mult praf.

D.p.m.d.v. pentru Duster ( oricare model) e o plimbare in parc. Pentru pasageri e cu rabdare, mai ales daca e trafic, ca daca esti singur e relativ ok.

Link spre post

Multumesc. Pai eu preconizez sa ajung pe acolo in timpul saptamanii (luni sau marti) si probabil atunci nu e asa trafic pe acel drum. Insa nu stiu cum a putut evolua (in rau) acel drum peste iarna pentru ca, din cate tin mine acel drum are portiuni peste care trece un paraias care se mai poate supara la ploi sau la topiri de zapezi si sa modifice situatia acolo...

Link spre post

Nu-mi amintesc de paraias sa fie prea aproape de drum, poate doar pe portiuni, am intalnit doar un copac pe drum, cazut de la ceva vant, dar am reusit usor sa-l mut singur ca nu era greu. Aveam loc sa-l si ocolesc, dar am zis ca sa fie liber drumul.

Verifica si pe CNADR situatia drumurilor - CNADR si daca nu e pe lista, e deschis :) .

Editat de vsebas
Link spre post

Am fost acolo de 1 Mai si era practicabil, grupuletul care eram am ajuns pe acolo dupa ploaie si era putin noroi, dar putin de tot. Denivelat si plin de gropi, dar pentru duster era floare la ureche.

Link spre post

Multumesc pentru sugestii. In alta ordine de idei vreau sa va intreb daca stie careva care e stare actuala a drumului 705A ce urca de la Orastie spre Sarmisegetusa acolo sus in munti ?

Abia ce am fost si eu in weekend in zona. M-am oprit insa la iesirea din Costesti la un camping. Pana dupa limita Costestiului e asfaltat, iar apoi e un drum prafuit care nu a pus nici un fel de problema Fiestei cu care am fost chiar pana la Sarmisegetusa acum 2 ani. E un drum circulat de toate tipurile de masini, deci nu mi-as face griji :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...