Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

Lampute de tavan:

lamp1.jpg

lamp2.jpg

Presulete (tavita din portbagaj nu am mai pozat-o, e tot cam de 4-5cm "buza")

pres1.jpg

pres2.jpg

Pentru presulete si tavita trebuie sa-i multumesc lui PLANETARA. Sunt foarte bune pentru ce imi trebuie mie, se "lipesc" cum trebuie pe margini, au buza arhisuficienta pentru nevoile mele si una peste alta sunt 100% multumit. In weekendul asta o sa plec pe transfagarasan adica: Buzau, Brasov, Fagaras, Carta, Balea lac, Curtea de arges, Pitesti, Bucuresti, Buzau.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Dacă tot ai pus plafoniere cu 3 becuri, schimbă becurile cu leduri, altfel vei avea probleme.

De ce:

plafonierele față, spate și lampa din portbagaj sunt în paralel, înițial aveai 20w (2x5w+5w+5w) acum ai 35w(3x5w + 3x5w +5w) iar UCH-ul suportă maxim 25w pe termen scurt după care se arde circuitul de iluminare(mosfet imposibil de găsit (multiplu de 10000 buc și doar comapnie) a pățit-o un coleg de pe forumul meu)

Link spre post

Shit. Acu' le sting si o sa iau initial niste beculete led ordinare.

Mai apoi o sa gasesc eu ceva led mai de calitate, iar pana una alta o sa "sting" 2 becuri la aia centrala.

Mersi de pont(uri), faceam dracu' varza UCH :D

Link spre post

@mugur cat ai dat pe presuri ?

Te rog, daca poti sa pui si niste poze cu presurile din spate...Acopera si partea din mijloc ?

Link spre post

@Sly

Am dat 240 ron pe presuri si pe tavita din portbagaj. BUNA TARE aia, am varsat lapte azi asa ca si-a facut treaba. Presurile spate se pupa perfect dar nu acopera centrul ala. O sa le fac poze.

@SinSonny, mersi frumos!

Link spre post

Aia nu stiu dar o sa verific. Ledurile din ce stiu eu sunt comandate in curent nu in tensiune.

P.s. am lanterna la care stabilesc (cu fade) cat de tare vreau sa lumineze.

Probabil ca acum am o tensiune variabila pentru fade. Nu mai trebuie decat un baiat destept sa fi facut un convertor.

Editat de mugur
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...