Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

Melcu, depinde de gabarit. Am mers toata viata cu cotiera de la forester (care nu se regleaza pe inaltime ca asta)

si schimb vitezele mai ceva ca Shumi in oras sau afara (/joke). Facaletul de mamaliga e minciuna pe langa asta. :))

M-am invatat asa dar ma si avantajeaza pozitia, recunosc. Iar pentru cei care vot cotiera dar prefera in oras sa

nu-i deranjeze: o ridica intre scaune.

Si 2: Stiu ca poate imi iau injuraturi dar eu merg cu o mana pe volan si una pe schimbator de cand ma stiu.

Am circumstante atenuante: nu am facut vreodata accident sau sa agat pe cineva sau sa mi se ridice vreodata permisul.

Nu mai am varsta la care sa merg "infipt", dar aici fiecare cu ale lui.

Sticla: cum ziceam mai sus, eu tot sunt in avantaj. Locul ala la forester nu exista, nici mare nici mic.

P.S. vedeti ca nenea zicea ca unii si le-au montat gresit si le vine mult prea in fata cotiera...

Just saying.

Editat de mugur
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Cotiera e aceeasi cu ce avem si noi la ph1. Iar despre "mestecat in mamaliga" prin oras, se mesteca foarte bine cu cotul sprijinit pe ea. :) Eu tin volanul doar cu stanga, iar dreapta sta sprijinita linstita pe cotiera si schimbator. :)

Link spre post

@fnicolau, nene ala zicea ca au aparut recent unele "model nou", nu se referea la cele vechi ci la cele noi ca s-ar misca (chipurile).

Sincer sa fiu, fac si eu ca taranul care s-a vazut cu sacii in caruta: bine dracu' ca asta de mi-a venit mie e aia teapana :D

Ah, uitam. Suportul cotierei e acoperit cu vopsea cauciucata, foarte misto la pipait (dar nu prea ai cum sa-l pipai).

Oricum arata bine tare fata de o bucata de otel vopsit normal. Daca dadeau o acoperire si corpului cotierei cu materialul ala

ma zvarcoleam in chinuri de fericire.

Despre pozitia cotului la mestecat: socramiu si cumnatemiu is nepotii lui kilometru. Astia daca stau la volan, isi lasa scaunul jos de tot.

Asta, combinat cu faptul ca au lungimea bratului mai lunga ca la mine, le face pozitia cotului oarecum nefireasca chiar si la setarea cea mai de jos a cotierei.

Pe de alta parte, socramiu la megane nu are ce regla la cotiera defel. Asa ca... dupa cum ziceam mai sus, depinde de cum conduci si de cat ai bratele de lungi.

Link spre post

Nici nu am zis ca ar fi aftermarket. Dar (aparent) a mai aparut tot "de fabrica" una mai noua.

Despre aia zicea nene ala ca s-ar misca. Apropo, asta cand i culisezi capacul spre in fata, pe portiunea din spate

poti citi ARMSTER. Asa e si la celelalte (de PH1) ?

Editat de mugur
Link spre post

Bad day. Am gasit masina in fata portii cu bara sparta. Mers la casco (uniqa) terminat dosarul de dauna in 20 min. Bara sparta si suport plastic bara rupt. Mers apoi la service unde au descoperit aia si o ureche a farului plesnita. Bara era pe stoc si suport la fel, farul le soseste joi. Sunt programat pentru luni la inlocuirea lor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...