Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

Nu s-a rezolvat.eu am masina din ianuarie si uneori se simte ca apas degeaba pe acceleratie... daca se rezolva din soft e doar o poveste. De ex la problema cu turatia care fluctueaza s-a rezolvat din soft prin marirea turatiei. Calculatorul simte ca turatia scade si atunci se mareste. Implicit si consumul.

Editat de capone
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Apropos de astea din 2015, cica nu mai fac. E chiar proaspata, cu diferenta ca nu mai e diesel si pe benzina. Pt. ddalcu, si la mine sunt valabile 1 si 3 problema.

Asta-i mai vechi,de prin octombrie. Deci au mai livrat masini cu problema asta si dupa ce in tara se rez. partial din august. Doua mot. dif. cu aceeasi problema. Editat de sorin878
Link spre post

Duster-ul e printre putinele masini pe care le alegi cu sufletul. (....) Ori iti place ori nu (cale de mijloc nu prea exista)... Iar daca iti place, o iei cu toate cu care vine.

Excelenta constatare! Daca alegi cu sufletul iti iei Duster. Daca alegi cu mintea iti iei alta masina.

Acum vreo doi ani eu am ales cu sufletul iar de atunci de cate ori privesc masina mintea nu poate intelege cum de am putut sa dau aproape 800 de milioane pe o masina uzata moral inca din faza de proiectare.

Nu aruncati cu pietre: imi iubesc dusterul foarte mult si ma bucur de el dar nu pot sa nu vad realitatea daca tot e vorba de sfaturi.

Si totusi Dusterul merita cumparat daca poti gasi Dusterul ideal. Acesta este destul de greu de aflat dar nu imposibil si arata cam asa: vechime 2 ani, foarte bine intretinut, fara probleme tehnice, cu un rest de garantie de vreo doi ani, bine dotat si la un pret de 9000 - 9500 euro benzina sau 11.000 diesel daca se poate pe la vreo 30k km, pe care proprietarul sa il vanda doar ca sa se afle in treaba. Asta e o afacere buna.

Dar sa dai 16.500 pe un benzinar si vreo 19.000 pe un diesel (ceva mai dotate) nu cred ca merita la ce ofera. in opinia mea Duster ofera cu adevarat mult peste orice concurenta capacitati de trecere (in special unghi de atac si garda la sol) si publicitate. In rest nu are nici o dotare comparabila cu masinile moderne: este un sandero vechi indopat cu steroizi. Iar asa zisul pret fara concurenta este de fapt o minciuna pentru ca in clasa lui Dusterul este unicul competitor: este si cea mai ieftina si cea mai scumpa. Si asta deoarece nici un producator civilizat nu a mai scos o masina din piese ramase prin depozite produse pe utilaje bune de casat. Aici trebuie sa recunoastem geniul renault care a jucat cartea castigatoare. Dar e o carte castigatoare mai mult pentru producator nu si pentru cumparator.

La interior si siguranta este ramas in urma cu minim 10 ani.

Daca am face un raport corect ce dai si ce iei ar suna dezastruos.

Si atuci de unde succesul dusterului. Eu cred ca de la faptul ca unii aleg cu sufletul alergand emotional intr-un peisaj desenat perfect de publicitate. Altii, in special occidentalii vad in duster un simpatic calut de povara destul de accesibil la pret (pentru ei), cam asa cum ne luam noi Vitare si Lada niva la 1500-2500 de euro si dam cu ele de pamant. Iar pentru flote de santieristi ramane ideal.

In concluzie: cred ca dusterul merita daca gasesti un sh asa cum am aratat mai sus. Cel nou, daca e si diesel si bine accesorizat cred ca e prea scump.

Editat de dacian
Link spre post

Io sunt de acord cu 95% din ce a zis dacian, cu o unica mentiune. Depinde grav tot ce ai spus tu de salariul (banii)

pe care i duci tu (ala care cumperi adica, nu Dacian in sine) acasa in fiecare luna. Si nici aici nu te-ai inselat defapt pentru ca

ai specificat de ce il cumpara aia de afara...

Probabil ca un pret de in jur de 14k pt un 1.5DCI 4x4 laureate +full ar fi fost mai corect cu portofelul romanesc...nu probabil ci sigur.

Dar si asta e doar o opinie ca si celelalte exprimate aici.

Strict pentru mine:

-E scump ce am luat?

e nitel...

- Imi pare rau?

Deocamdata nu am cum sa raspund, dar sper sincer sa nu imi para si nu ma refer la bani. Chiar imi place masina si as prefera sa nu fiu dezamagit. Deh...

Si ce am ales pana acum (in ultimii 20+ de ani de viata) am ales informat atat cat am fost in stare, asa ca nu am pe cine da vina ca doar nu l-am vazut 5 minute

si in minutul 6 am platit.

Adica am cantarit si bune si rele si nu mai sunt la varsta la care sa iau ceva la impuls. Si ori am avut eu noroc porcesc pana azi, ori sunt atent cand scotocesc,

pentru ca tot familionul (si e ceva familion) pe mine ma intreaba ce sa isi cumpere incepand de la telefoane si terminand cu materiale de construit case...

Daca totusi a fost noroc chior pana acum (am mancat mare cand am fost mic adica) sper sa am noroc si la Duster.

Editat de mugur
Link spre post

Io nu sunt de acord.

Este o metoda psihologica care spune ca te poti elibera de constringerea unei greseli facute, angajate autonom, anterior, prin disiparea acestei greseli asupra celor din jur ( forum ) la momentul actual. Asaceva cred ca se intimpla.

Dusterul este un ' autoturism inaltat ', ' Sandero cu steroizi ', ' facuta de un producator necivilizat din piese ramase prin depozite ' si alte stereotipuri ( clocite de concurenta din Romania ) care se nasc dintr-un probabil,( recunoscut ) insucces de achizitionare a unui autovehicul. Probabil in acest sir va urma un alt model urmat automat de o noua deceptie si asa mai departe. Scapare nu exista, regretul pentru palaria de bani platita va fi permanenta, daca te gindesti doar la acest moment din viata autovehicolului achizitionat. Poate un SH, cu rergrete SH...ca nici ala nu-i pe gratis.

Stereotipul cu ' autoturism suprainaltat ' l-am demontat pe alt forum .

'Sandero...' cred ca in momentul aparitiei Dusterului Sandero inca nu era deci mai degraba s-ar potrivi' Sandero un light Duster '.

' Piesele ramase prin depozite ' le-au putut vedea cei care au vizitat fabrica de la Pitesti ( poate Maroc, poate Brazilia ) exact asta faceau liniile robotizate de la linia de motoare si cutii,, alegeau piesele care se potrivesc pentru Duster din gramada...sa fim seriosi, o linie moderna de fabricatie nu se construieste pe piese adunate de ici si colo. Asaceva se intimpla doar in garajele de pe linga blocuri unde se potcovesc SH si mai ales in mintea celor de acolo.

Daca vorbim de gradul de reutilizare a pieselor de la un model la celalalt in cazul acesta toti producatorii auto sunt ne....cum i-ai descris tu.

Link spre post

Iszy, tu nu esti economist :) Sau daca esti trebuia sa faci si facultatea de psihologie ca faceai cariera :)

Una peste alta, si parerea ta e la fel de buna ca a lui. Eu personal, pe banii mei, nu simt nevoia sa ma justific nici pe forum nici in alta parte.

Dupa un Subaru care si azi merge bine desi implineste curand 20 de ani, si dupa alte cateva modele de masini conduse, ma culc noaptea (inca vreo 2 luni juma')

convins ca am ales bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...