Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Bună ziua, sunt un nou membru al forumului, proprietar al unui golf5 superb, unic proprietar! Dar as dori un Duster 1.5 diesel 4x4 top de gamă, m-am interesat ft. mult pe net, am mers si la dealer Dacia ca sa pun mana pe ea. Îmi place din toate punctele de vedere. Întrebarea mea pt. voi este următoarea: Merită? Va multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merita

LE :D Scuza-mi raspunsul laconic .. nu m-am putut abtine (sper ca ai simtul umorului).

Raspunsul la intrebarea ta ti-l poti da singur daca reusesti sa te lamuresti cu aspectele urmatoare:

- ti se pare scumpa?

- cum o privesti fata de masina pe care deja o ai?

- Ce vrei sa faci cu ea (vrei coclauri, asfalt, noroaie, etc)?

- Esti atent la costurile de intretinere ale masinii sau banii nu constituie o problema pentru tine?

- Iti place design-ul?

- Vrei confort cu orice pret?

- Te intereseaza ca masina ta sa aiba o valoare de revanzare mare?

- Ce feeling ai avut cand ai vazut prima data Duster-ul?

- etc

Cu foarte putine exceptii, aici o sa primesti doar raspunsul pe care ti l-am dat si eu mai sus iar daca vrei sa afli punctele tari si cele slabe ale masinii, ai la dispozitie o tona de pagini in care s-a dezbatut cam tot ce se putea discuta despre masina.

La final o sa-ti dai seama daca, pentru tine, merita sau nu.

Si ca sa-ti dau si raspunsul meu la intrebare: Duster-ul e printre putinele masini pe care le alegi cu sufletul. Si nu ma refer la design, imagine sau mai stiu eu ce... Ma refer la sentimentul ala pe care il ai cand vezi o masina despre care zici "trebuie sa fie a mea".. nu "trebuie sa o cumpar". Ori iti place ori nu (cale de mijloc nu prea exista)... Iar daca iti place, o iei cu toate cu care vine.

Editat de cosminium
Link spre post

Parerea mea e sa inchiriezi una pe weekend si sa faci un minim de 1000km sa vezi cum e. Mai erau pe aici proprietari de PH2 care se declarau dezamagiti dupa mai putin de 1500km, mai ales ca ai golf.

Acuma, daca vrei doar de vacanta si oras, nu stiu daca e util diesel, daca vrei si offroad, recomandarea mea, este diesel.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...