Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

sunt invidios pe cei cu acel cd-player. al meu tare urat e, sper ca nu au gresit ca nu are functii nu are nimic. nici nu stiu daca citeste mp3, am facut un cd mp3 si a dat eroare. o sa incerc astazi sa vad, sper sa fi gresit cei de la uzina.

1.5 dci 110 4x4, Laureate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In mod sigur ai gresit undeva cand ai facut CD-ul. Al meu le citeste fara nicio problema.

Interesanta noua jucarie pusa pe guster. Admin, daca afli detalii despre preturi si montaje, baga aici, te rog.

Link spre post

Nu cred ca ai nici un motiv sa fii invidios. Noul player este mai evoluat din multe puncte de vedere insa are si niste neajunsuri care nu il recomanda deloc. Hmm ciudat si la mine la fel a venit masina. Bine a mea era fabricata in 28 feb 2012 si a fost ridicata de la dealer pe 10 mai. Initial am fost deranjat ca nu a avut acest HU pe masina. Acum imi dau seama ca poate asa a fost mai bine. Discutam zilele trecute cu Masiu la telefon. Nu va asteptati la minuni in ce priveste preturile pentru noul HU.

sunt invidios pe cei cu acel cd-player. al meu tare urat e, sper ca nu au gresit ca nu are functii nu are nimic. nici nu stiu daca citeste mp3, am facut un cd mp3 si a dat eroare. o sa incerc astazi sa vad, sper sa fi gresit cei de la uzina.

1.5 dci 110 4x4, Laureate.

Link spre post
  • 5 months later...

Buna seara tuturor.

Azi am comandat dusterul meu. Nu a fost chiar asa cum planuiam de acasa. S-a schimbat culoarea din gri platine in albastru. Era pe lista resatransa cu reducere 1300 de euro. Fabricat in 26 aprilie 2012. Acum e la Constanta la un dealer de acolo.

Una peste alta, de fapt, m-am ales cu pack look gratis si cu un bon de 1000 de lei pe care sa-i stric pentru dotari suplimentare.

In concluzie peste cel mult doua saptamani voi avea: Dacia Duster Laureate, 4x4, 1,6, 16 V, ASR ESP, Pack Look, blue navy. Pret: 14.600 euro.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...