Sari la conținut

Postări Recomandate

@sonder959: Păcat!

Romanii cu bani cheltuiesc din nou pe masini de lux, iar inmatricularile Duster au sarit de 150 de unitati

În luna mai s-au înmatriculat aproape 8.700 de autoturisme noi, în scădere cu aproximativ 25% comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit statisticilor Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Dintre acestea, cinci reprezintă maşini de peste 200.000 € - trei modele Ferrari, un Lamborghini Gallardo şi un Bentley. În condiţiile în care luna mai a fost prima în care s-a comercializat oficial pe piaţa locală noul SUV Dacia Duster, din acesta s-au înmatriculat peste 150 de unităţi, dintr-un total aproape 3.100 de modele Dacia.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 409
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dupa un schimb de vreo 20 de e-mailuri si 3-4 convorbiri telefonice iata oferta unui dealer din Ungaria:   Duster Exception diesel 4x4 full (fara piele si culoare metalizata), plus cateva accesorii:

Prieteni, incepand de astazi mai aveti un dusterist cu "acte in regula" printre voi! Saptamana trecuta mi-a ajuns masina la dealer in Ungaria, miercuri am adus-o in tara, iar astazi am pus numerele

Dusterelul meu este pe drum 1.5dCi 110cp 4x4 Laureate + ESP, vopsea alba.

Posted Images

dupa ce cu 2 saptamani in urma mi s-a spus k au fost amanate livrarile la 4x4 1.6 mi-am propus sa nu mai sun la dealer pt a nu ma enerva mai rau si totusi ieri am sunat :lol:...si mi s-a spus k ramane cum am vb acum 2 saptamani...numai k de la amanarea de 4 saptamani adica pentru inceputul lunii iulie acum mi s-a spus k livrarea o sa fie dupa 15 iulie ;)( si cum pana in august or sa mai fie 2 saptamani tot ce-i posibil livrarile sa fie prin septembrie . RUSINE RUSINE RUSINE RUSINE

Link spre post

Am ridicat Duster-ul pe 28.05 si am facut peste 500km

4x2 1.6 16V 105cp versiune Duster Alb vedeti poza atasata

In geneeral multumit de el inafara de faptul ca nu gasesc huse pt scaune

cele originale sunt scumpe .

Si o mica problema se scurge lichid de parbriz de la Duzele de pe capota pe furtunase

pana la motor :lol:.

Link spre post

Am fost anuntat de dealer ca mi s-a devansat termenul la saptamana 12-18 iulie, :lol: ... probabil imi monteaza motor turbo-jet si electrico-hidrogenat. Asteptare usoara la toti ce se afla in aceeasi situatie.

Link spre post
  • 3 weeks later...

eu sunt mai ghinionist...duster-ul meu a venit la timp, exact cum mi-a zis dealer-ul dar eu nu sunt in tara( s-a nimerit tocmai acum sa tre sa merg la munca) si masina sta saraca in curtea dealer-ului sa ma asteapta. Un prieten mi-a trimis pe mess poze cu masina e f frumoasa dar o privesc si atit. bafta celorlati

Link spre post

Salut tuturor celor inscrisi pe acest forum .

Degeaba ne adunam, degeaba facem reclama daca, suntem CENZURATI.

Am o intrebare adresata administratorilor acestui forum . Nu am gasit alta modalitate de contact si totusi cred ca raspunsul la intrebari ar trebui citit de toti membrii.

De ce forumul a fost suspendat? (imediat dupa discutiile aprinse in legatura cu TVA-ul)

De ce contul meu a fost sters fara macar sa fiu anuntat.

De ce au fost sterse discutiile din acea perioada?

Stima.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...