Sari la conținut

Eroare Grup Dacia Duster

Postări Recomandate

daca eroarea apare instant la cuplarea din buton atunci cauza probabila este un circuit electric cu probleme, care se manifesta la rece, daca eroarea apare la frig dupa ce se fac manevre parerea mea e ca poate fi o problema de la uleiul din grup sau de la uleiul din acel cuplaj, uleiurile se comporta foarte ciudat la rece, cel mai bun ulei pentru grupuri, intalnit la masini tari este 75w140 care are o banda de lucru mult mai mare decat a uleiului de la dacia dar e foarte scump.

ar mai fi de adaugat faptul ca odata ce ai luat apa in acele discuri din cuplaj poti sa schimbi uleiul in fiecare zi, apa lucreaza din interior spre exterior, nimic nu mai schimba lucrurile, soarta ambreiajului electric este scrisa, rebut, gasesc recomandarea cu inlocuitul uleiului destul de inutila, cel mai corect e sa nu se treaca prin apa mare cu suv -uletzul, a se uita imaginile cu dusterul prin rauri :no:

Editat de comanr
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 81
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Draga dl. comanr,   Se pare ca iar ai prins ceva glas in a critica masinile pe care noi le avem. Sincer nu inteleg ce cauti pe acest forum ... doua topicuri diferite ... doua posturi in care criti

@capone, scrie in carte cand, cum si ce trebuie facut DACA te dai mai des prin vaduri de apa. Nu este precizat ceea ce vrei tu acolo... dar este precizat la cati km se face un schimb DACA te dai prin

se face o mica confuzie, grupul este ventilat,( o sa pun si o poza cu stutzul de ventilatie) dar ambreiajul electric nu este, putini stiu ca atunci cand vine vorba de cutii automate care au aceiasi co

Posted Images

nu exista solutii, pur si simplu masina trebuie utilizata normal(pentru ducerea copiilor in safe mode la gradinita), nu e singura cu aceasta problema, daca treci prin rauri cu suv uri moderne le arunci la gunoi pe majoritatea, din diverse motive, reclama e una, realitatea e alta, asta e o problema minora pe langa multe altele care poat aparea la o utilizare neadecvata.

Editat de comanr
Link spre post

De ce ramaneti an aceasta eroare...? Solutia este foarte simpla si este mentionata in manualul de utilizare! Da' ala trebuie citit!

La cate rauri si ape dulci/sarate am trecut eu cu ea... de ce n-am astfel de probleme?

Tocmai acest lucru m-a facut sa-l intreb pe colegul @Robert Off pe unde a mers cu masina. Si eu am iesit de cateva ori cu prietenii de la Off Road in Dobrogea si... stiu traseele si pe unde se merge (ape mari).

Link spre post

cel mai important lucru este sa nu se stationeze in balta mare cu grupul incins adica pe romaneste, daca ramai cu avionul impotmolit in balta(lucru care de obicei se intampla) si dai in ea sa iesi, ai toate sansele sa strici masina , indiferent de cate manuale vrei sa citesti, o stiva.

Editat de comanr
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...