Sari la conținut

Cotiera Si Ornament Toba Inox - Ambele Origine

Postări Recomandate

Prinderea cotierei pe care o am la vanzare difera de cea pe care o am pe masina. Am atasat pozele! Cineva imi spune totusi ca cea pe care o am eu pe PH2, e cotiera de PH1, care merge si pe PH2, Eu sunt oficial confuz!post-2732-0-62131600-1421431024_thumb.jpgpost-2732-0-74080600-1421433916_thumb.jpg

Editat de 77Dan
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 30
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Va rog nu mai poluati topicul de vanzare al unui produs. Daca vreti sa discutati despre accesorii dacia folositi topicul dedicat. Aici sau Aici sau Aici.   Rog RESPECT pentru colegii de forum .

Poluati topicul, va rog sa va abtineti de la comentarii in afara subiectului.

Daca il iei la ind ti-l iau eu

Posted Images

Contactați-ma pe privat va rog, pentru orice negociere, pentru ca nu intru aici decat o data pe săptămana. Motivul pentru care nu vroiam sa trimit prin posta, nu este prețul (15-20 lei) ci posibilitatea pierderii sau returului. In concluzie, daca primesc banii in avans in cont, trimit si prin curier. Cotiera este de duster si este cat se poate de originala cu tot cu cutia renault si cu toate piesele necesare prinderii.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...