Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

Exact cum se zicea anterior, dupa taierea contactului (cu deblocarea automata a usilor) am incercat, fara a deschide vreo usa. Cred ca e mai plauzibil sa fie din cauza modulului. Daca e vreo alarma mai rasarita, poate fi din cauza aia.

Eu nu am nici un fel de alarma.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Sa inteleg ca la duster e un alt sistem de macara fata de megane? Butoanele la cele cu impuls difera prin faptul ca mai au acel al doilea nivel cand apesi sau tragi.

La duster nu am acos bateria dar la megane isi invata capetele de cursa la geamuri- iar la pierdere curent uita informatia si trebuia sa o inveti la fiecare geam in parte. Practic stia cat timp dureaza sa urce si sa coboare... Inteleg ca mai sunt variante care masoara curentul luat la capat de cursa

Link spre post

Deci am mai incercat azi inca o data, ca ma ardea curiozitatea. Am incercat din masina. Cu cheia in contact de data asta, motorul oprit, am putut inchide/deschide geamul de la sofer mai mult de un minut chiar daca intre timp celalte portire au fost deschise. Deci a functionat. Dar tot cu cheia in contact, motorul oprit, daca am deschis usa soferului , a fost anulata aceasta aceasta posibilitate. Ca fapt divers, nu cred ca ajuta la nimic faptul ca pot inchide geamul din interior dupa oprirea motorului

Link spre post
  • 2 weeks later...

Bravo! Ti au iesit foarte bine. Eu m am chinuit si tot am mai facut ajustari cu cutter ul la fata locului. Nu am reuist sa le poziitionez asa perfect si mai ales pe unde erau curbe nu s a asezat bine autocolantul

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...