Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Am ridicat coletul! :D

Am platit taxe vamale de 65 RON.

Suntem 22 de persoane in aceasta comanda, as zice sa fie 3 RON de fiecare in plus.

Si inca ceva legat de transferul bancar: Banca imi percepe un comision de 3 RON pentru fiecare incasare in cont. :(

Am incercat sa-i platesc rusului comanda, dar nu reusesc din PayPal (o sa incerc si mai tarziu).

Incep distributia de marti, 2 decembrie, saptamana viitoare.

Editat de apashi
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Problema este ca pentru cei 3 RON in plus, eu platesc comision 5,5 RON (3 ai tai + 2,5 de la banca mea, la care mai adaugam 5,5 de la tranzactia deja facuta, ajung la 11 lei comision + transport). De aceea te-am rugat in mesajele mele anterioare sa iei in calcul si aceasta taxa.

Link spre post

Scuzele mele Vali, dar eu nu am vrut sa fac neplaceri nimanui, am vrut doar sa-mi ajut colegii de forum .

Revenind la livrare: rog colegii din tara sa-mi lase pe PM adresa unde sa le trimit coletul. As prefera sa folosesc o singura firma de curierat si cred ca cel mai usor ar fi cu FAN Curier. Pot folosi si Duster Curier daca gasiti trasee comune cu alti colegi.

Link spre post

Corect, asa este. Faptele bune nu raman niciodata nepedepsite, nu? Scuze daca am fost prea taios!! Cred ca rezolv si cu livrarea si cu plata diferentei. Daca nu te superi, o sa dau numarul tau de telefon unui prieten din Bucuresti si cand o sa aiba timp, va lua legatura cu tine. Te rog sa imi spui daca e ok asa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...