Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

V-am dat PM la fiecare in parte cu cat aveti de plata si modalitatile de plata. (multi ati confirmat deja plata si va multumesc)

Sper ca nu am incurcat cumva comenzile. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Ai dreptate: comision de transfer interbancar international 45 EUR. :(

I-am scris rusului sa gaseasca un cont de PayPal sau sa-mi dea alta varianta ca sa ii platesc. Sper sa o rezolv fara comision. :)

Link spre post

1. Parca la un moment dat vorbeai de plata la livrare. Nu mai este valabila optiunea?

2. Mai sunt si comisioanele transfer bancar la platile noastre. Ex. Sa zicem ca am sa-ti dau 100 de lei. Eu iti fac transfer de 100 de lei dar la tine or sa ramana mai putin...

Link spre post

Plata se face dupa ce primesc coletul, dar nu la curier ci in contul producatorului. Sper sa o rezolv cu PayPal.

PS: acum a raspuns producatorul si a zis ca isi face cont de PayPal. :D

Editat de apashi
Link spre post
Daca mai e loc, ma bag si eu la un set de deflectoare care se monteaza sub bara fata.

Daca nu e prea tarziu ma bag si eu la o pereche de flapsuri

Trebuie sa-mi recunosc si greselile si sa le cer scuze colegilor de mai sus. Din pacate nu i-am inclus in lista de doritori. :(

Singura observatie, cu titlu de rugaminte si fara nici o obligatie, este ca avem doi colegi care si-au comandat cate doua seturi de flapsuri: @timekruzer si @vally007. Rugaminte catre ei: daca puteti sa renuntati la un set si colegii de mai sus inca le vor, am multumi mai multi colegi.

Mii de scuze! :(

Editat de apashi
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...