Sari la conținut

Iesire soft-offroad transalpina - strategica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 188
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

"Colorata azi e gata":   Album: http://core.dynamictelecom.net/poze/Calin/Poze%20Strategica%20&%20Valea%20Frumoasei%20-%2010-12%20oct%202014/     Arhiva full-size: http://core.dynamicteleco

Bună dimineața     Tapatalked  

Location   Tapatalked  

Posted Images

Vad ca se tot vorbeste de Valea Macesului. Cine dintre voi are troliu? Eu n-am reusit sa-l achizitionez pana acum. si n-as vrea sa ma grabesc si sa iau cine stie ce bazaconie.

@fnicolau, la ce ora pleci?

Troliu am eu, montat fix pe masina, pe fata, insa e "de doar de situatii de urgenta" cum s-ar spune, e de 2.000 kg.

De plecat cred ca plec in jurul pranzului sau dupa din Bucuresti, am ceva treaba acolo dimineata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

' trebuie sa imi cumpar statie '

Statiile bat 5 - 15 km in functie de relief. Io's fan al statiei dar in munti si mai ales in defilee nu prea merge. De exemplu in defileul Crisului intre Oradea si Huedin nu prea merge deoarece undele se reflecta pe stinci si nu prea au raza de actiune.In schimb la ultimul drum cind am ajuns pe pasarela CF inainte de Huedin am avut o conversatie cu statia meteo de pe Vladeasa...probabil au o statie puternica si au intrat pe canalele Citizen Band.

Link spre post

Pai si daca nu vine nimeni cu mine? Ce fac? Ma intorc acasa? :)

Nu o fi nimeni din grup care nu vrea sa-si testeze masina mai tare? Sa facem ceva mai soft?

Se anunta vreme buna in weekend si destul de caldut. Asa ca sansele sa vin se apropie de 100%. Dar daca nu se baga nimeni pe Ciunget, vin degeaba.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...