Sari la conținut

Vopsea crapata langa barile longitudinale, in spate.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

S-a mai intamplat aceasta chestiune si la alti colegi... Crapatura este in silicon si nu e ceva grav. Este adevarat ca este inestetic si este o chestiune psihica deranjanta dar, nu e cazul sa va fie t

Aha, am inteles. Am apasat putin zona pe la crapaturi si am simtit-o tare, ca sa zic asa, de unde am crezut ca este linie de sudura, nu mastica sau silicon. Nu ma deranjeaza prea tare, daca nu iese pi

Posted Images

Acolo ori s-au miscat tablele intre ele ori a crapat vopseaua din cauza frigului pentru ca e stratul gros de mastic si  lucreaza la temperaturi diferite...ar trebui sa ne explice fenomenul asta cineva din fabrica care stie despre ce e vorba.In discutie este locul din prima foto.

20180219_085855.jpg

20180219_085812-001.jpg

20180219_085817.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Si mie mi-a crepat in interiorul "scocului" pe vreo 15 mm, anul trecut am vazut si s-a rezolvat pe garantie. Masina e din 2015

acum am observat ca la ambele usi din fata, e crepata vopseaua undeva la coltul de sus, la una parca se vede si ceva rugina, revin maine cu poze. Oare garantia pt coroziune nu era mai mare decat cea standard, oare e 6 ani ?

ma dispera mai mult ca jantele au foarte multe puncte de rugina, a mers cineva la garantie pt rugina aparuta pe jenti ?

Editat de ovi
Link spre post

Aceeasi problema o am si eu cu crapaturile la masticul de la plafon. O sa trec pe la ei sa reumplu instalatia de AC si atunci o sa ii intreb si de treaba asta.

Din ce stiu eu garantia la coroziune e de 6 ani. Am avut si eu la usa soferului (pe rama de la geam, mai sus de oglinda) un mic punct de rugina de cativa mm si am rezolvat-o pe garantie.

Masina e din sept 2015, culoare alba.

Link spre post

Si eu tot alba o am, din iunie 2015. Atasez pozele cu crepaturile de la usi, la cea din stanga se vede rugina , la cea din dreapta nu se vede la crepatura, doar pe la jumatea ramei de sus, se vede pe vreo 5mm. 

La usa nu imi fac griji ca nu se rezolva pe garantie, si cred ca daca o sa mai iasa o sa ii frec pana in al 6-lea an de garantie. Dar la janta am oarecum retineri, o sa spuna ca e din cauza pietrilor care sar, dar am vazut chiar si unde se uneste rama exterioara, care tine cauciucu, cu partea frontala a jentii, acolo nu prea are cum sa ajunga pietre. Si-a revopsit cineva si rotile pe garantie ? 

rugina usa dacia duster.jpg

rugina janta duster 2015.jpg

crepatura in vopsea - usa pasager duster 2015.jpg

crepatura in vopsea si urma de rugina - usa sofer duster.jpg

Link spre post

Pe mine ma dispera astia de se consoleaza cu masina low cost!Eu acum cand merg la revizie ii inregistrez  si daca iarasi bat campii si vin la mine cu vrajeli de genul asa sunt toate,postez filmarea pe tot netul posibil.Avea dreptate cine a spus ca dacia tot dacie a ramas cu toata reclama lor de doi bani! :))

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Da, așa scrie pe site-ul lor: BATERIE 12V L3 EFB 70AH 720A - 7711575175.
    • Din pacate au mai fost inadvertente intre codurile si caracteristicile componentelor oferite de unii vanzatori de piese auto. Pe langa codul OE verifica totusi daca este EFB (asta e important pentru S&S) si apoi daca este si de 70Ah 720A. Chiar daca pot sa scriu /codez doar in cateva minute via diagnoza eu am preferat totusi sa iau acumulatorul cu aceleasi caracteristici.
    • Mulțumesc pentru confirmare, o să merg pe codul 7711575175 (acumulatorul este cel din primul rezultat Google, de pe site-ul piese.rada****.ro, la 653,11 lei - ăștia au fost cei care mi-au zis că nu e potrivit pentru mașina mea). De aceea vroiam sa merg pe acumulator identic cu ce este acum pe mașină, ca să nu mai am treabă și cu codatul celui nou.
    • Pentru masina din profilul tau Duster 1.33 TCe 150cp an fabricație 2020 (evident cu S&S) producatorul Dacia ofera codul OE 7711575175 si este 70Ah 720A EFB (pentru S&S), vezi si atasat. Pe masina mea (tot cu S&S) bateria de prim montaj (cu alt cod OE) are aceleasi caracteristici L3 EFB 70Ah 720A, dupa aprox 8 ani am inlocuit-o tot cu una EFB 70Ah 720A dar Motrio (Rombat nu mai avea asa ceva) si pana acum sunt multumit cu ea. Daca doresti alt producator de acumulatori este greu sa gasesti una exact ca cea de prim montaj, dar poti sa gasesti de ex cu 760A, vezi si discutiile anterioare din acest topic (inclusiv despre scriere /codare sau nu in softul masinii) , iar alegerea acumulatorului pana la urma depinde si de tine.
    • Da, și nu am găsit.
  • Creează nouă...