Sari la conținut

Postări Recomandate

Dat fiind faptul ca ma pregatesc sa-i achizitionez sotiei o masina (hatchback, second hand) pentru deprinderea tainelor soferiei (nu-mi da ghes inima sa se initieze pe Dusterica :) ), si cum e prima masina SH pe care o voi cumpara, apelez la experienta si bunavointa colegilor de intru acordarea catorva sfaturi pentru alegerea masinii.

Mai jos cateva informatii ajutatoare:

- Buget maxim: 2000 euro

- Motor benzina

- Ieftin de intretinut.

- Cat de cat fiabila (o sa faca zilnic 10 km insa n-as vrea sa primesc des telefoane in scop de depanare :) ). Macar sa tina 2 ani fara probleme mecanice sau de motor (nu indraznesc sa aduc aminte de caroserie ca sigur aici vor fi probleme :) ).

Evident ca o sa duc masina pe care am ales-o la test insa asta ar fi ultimul pas..

Pe voi v-as ruga sa-mi dati niste sfaturi in privinta alegerii marcii, a modelului si la ce sa fiu atent (stiut fiind ca fiecare model are hibele lui).

Dupa aia mai vin actele, nu stiu ce conditii (eventual de vechime) trebuie sa indeplineasca o masina pentru a putea fi inmatriculata, etc.

Multumesc anticipat

Editat de cosminium
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 18
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Multumiri @ToranagaSama, @psystem si @donquijote.

Posted Images

Salve,

Nu stiu ce reusesti sa gasesti bun la suma asta, sper sa te ajute lista de motoare de mai jos.

post-2190-0-43827200-1407497762_thumb.jpg

Depinde si ce vrei mai exact, in gama mica ai matiz, i30, twingo, polo, smart etc.

Link spre post

As recomanda un model care s-a vandut intr-un numar mare de exemplare sau altfel spus, un model comun. O masina exotica va fi foarte greu de diagnosticat si de rezolvat iminentele probleme. La noi nu prea sunt Fox si Lupo in schimb vezi la tot pasul Ka.

Link spre post

Smart for 2? Macar nu o sa aibe probleme la parcarea laterala. Cu totii stim cum parcheaza soferitele cu carnetul abia luat. Consum mic, impozit mic, pret in jur de 1500 Euro.

Eu planuiam sa luam una din asta in cazul in care ar fi trebuit sa asteptam mai mult timp dupa masina.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...