Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Stimati colegi de forum . Revazand intreg continutul topicului deschis de colegul @bogdan bms, pe care-l apreciez pentru ideea temei alese si lansate in discutie, dar pe care din pacate a abandonat-o (sau a fost obligat sa o faca, numai el stie adevarul), desi am suficiente resurse din toate punctele de vedere, potrivit dictonului „cel mai destept cedeaza”, voi inceta unilateral orice postare aici si nu voi mai replica niciunei ineptii care s-ar mai debita la adresa mea. Inteleg ca se merge in continuare pe politica pumnului in gura cand esti in dezacord cu baietii „destepti” care-si varsa neostoiti umorile belicoase pe forumul, pe care culmea cica-l apara. De cine, de cineva care va spune adevarul? Va deranjeaza logica argumentatiei intr-un limbaj articulat si coerent? Puritani de doi bani aparati-va de voi insiva. Si inchei, parafrazandu-l pe un alt cavaler al tristei figuri: ”Nu e bine domnu' chestor, nu e bine!”

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si inca ceva, vad ca l-ai luat la suturi din prima zi pe @dusterawd, un nou membru pe .

Stimate coleg (de ), Sper ca ai posibilitatea de a citi si intelege cam ce a scris si care a fost primul post al noului membru pe acest ...

Nu am absolut nimic cu nici un membru al acestui (fie el chiar si @comanr). Fiecare este liber sa vina sa citeasca si sa se exprime in materie de ceea ce are ca subiect acest . Aberatiile vor fi introtdeauna sanctionate verbal sau prin alte metode.

Din pacate (pentru tine) la fel ca in intreaga lume aici sunt oameni care stiu mai bine sau mai putin bine gramatica limbii romane, stiu mai bine sau mai putin expresii din popor sau dintr-o lume aparte etc. Daca era un de literatura, probabil ca atunci era extrem de indreptatita atitudinea ta de a corecta si a te simti lezat de greselile mai mari (ale mele) sau mai mici (ale mele si ale altora).

Pot sa citez un membru al acestui forum care spune cam cum ar trebui sa aibe atitudinea un incepator...

Eu am citit 3 ani acest inainte sa intervin prima oara intr-o discutie. Nu mi-am permis sa-mi dau cu parerea in problemele tehnice inainte de a avea masina, desi din punct de vedere teoretic cunosteam masina mai bine decat multi posesori, chiar de pe . Am citit forumul cu placere pentru ca tonul intotdeauna era civilizat, discutiile cat de cat la obiect, si apreciam munca celor care s-au obosit sa faca tutoriale, poze, clipuri decrieri detaliate.

Dar, ca sa revin si la subiectul topicului, dupa cum am mai spus si eu (dar si alti membrii forumisti care nu au nimic in comun cu nasterea si dezvoltarea acestui ) Unii membrii exagereaza prea mult in modul de tratament al membrilor acestu ... iar cei care administreaza/modereaza acest si-au facut cu brio treaba pana in ultima vreme. Mi se pare mie ca in ultima perioada s-au cam nascut multi agitatori care nu fac nimic altceva decat, la primul post sa se bage in seama mai mult decat e cazul.

Administratorul acestui a fost MEREU muult mai ingaduitor si a lasat in pace membrii care au calcat stramb de cateva ori...

Acum, daca sunt chestiuni care nu sunt dorite de multi membrii ai acestui ... ca nu sunt lasati sa se exprime sau "li se baga pumnul in gura".. pentru ca EI si... DOAR EI sunt cei care detin adevarul... sunt liberi sa plece. Pana la urma este uimitor cum vine cineva care are si el un Duster de doar vre-o 2-3-5 luni... si are impresia ca toata lumea este la picioarele lui si el are orice drept... fara macar sa fi studiat o pagina in legatura cu subiectul abordat.

Eu, in locul lui @dust3admin as reface Regulamentul si as impune masuri mai drastice decat cele prevazute acum...

• Like 5
Link spre post

Gresit, internetul e public, forumul e privat cu acces gratuit, este o mare diferenta, putina rabdare, astazi voi publica regulamentul cu mentiuni explicite, ca sa fie inteles foarte bine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 4
Link spre post
Ai putina rabdare sa finalizam noul regulament detaliat, plus ca vom aduce inca niste colegi moderatori, ca sa nu aiba lumea impresia ca un "nebun" da cu ban-ul in toti membrii. Ar fi bine sa incetati cu polemicile, dupa parerea altor membrii esti un candidat "potrivit" pt avertismente. Nu o lua ca o amenintare, ci ca pe o realitate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nu se pot da niste "like-uri negative" si la un anumit numar de astfel de like-uri, utilizatorul care le primeste sa fie banat o perioada de timp?

• Like 2
Link spre post

Si-n loc de informatii moderatoru ne ia la suturi. Care-i treaba lui, pentru ce-l plateste firma asta? Ca n-o face pe degeaba sint sigur.

Ca sa nu ramai in bezna... acest forum nu este o firma... si nici nu plateste pe nimeni... Dar nu prea ai cum sa stii tu chestiuni din astea... pentru ca noi suntem niste babalaci iar tu esti generatia de maine... aia de sus... cu capu'-n nori!

Dar, dupa cum am mai spus... inainte sa debitezi prostii, incearca sa te documentezi! Nu cred c-o sa-ti faca rau ochilor daca o sa si studiezi!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...