Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Revăzând, la rându-mi, toate postările dumitale în acest topic, constat că nici una din ele nu a adus nici un argument nou pentru a susține nevinovăția colegului de comanr (până la urmă despre asta

Pentru mine situaţia începe să devină amuzantă. Şi nu datorită unui grad oarecare de umor dezvoltat, ci prin fragilitatea mentalităţii unor membrii.   Cu părere de rău dacă am să dărâm sistemele de

@dusterawd: din pacate (sper din tot sufletul sa ma insel insa, pana in momentul de fata, n-am nici o dovada ca opinia mea este eronata) esti exemplul clasic de "troll" (http://ro.wikipedia.org/wiki/T

Posted Images

Colegu... Intervin si eu acum dupa un weekend in care m-am simtit bine... (mi-ai stricat tu inceputul de saptamana...)

Printre posturile tale remarc ca nu ai cunostiinta despre motivul banarii colegului @comanr... Asta nu-i problema nici unui alt membru al acestui ca tu, elevat fiind (tot de prin potarile tale am observat asta) nu ai fost atat de prins de subiect incat sa STUDIEZI inainte sa te bagi in seama. Nu cred ca exista vre-un membru pe acest care sa se intalneasca cu un alt coleg atata timp cat nu poate observa ca acea intalnire merita sa se infaptuiasca.

In materie de a da sfaturi unui administrator de ... despre ce si cum sa-si gestioneze propriul ... Iertare sa-mi fie dar mi se pare ca miroase a citatia ta cu fudulia din postul citat de mine. Sa ne zici si noua cand va fi vre-odata posibil sa venim si noi la tine si sa-ti spunem (pe munca ta si pe banii tai) ca nu asa se face...

Stii ca exista o vorba din popor... "Cand trei oameni iti spun ca esti beat... te duci sa te culci"... Cred ca tie ti-au spus mult mai multi ca balauresti pe meleaguri mult prea necunoscute tie...

Eu ti-as da un sfat...: Daca nu-ti convin regulile de aici si daca nu-ti convin oamenii de aici... poti, linistit, sa-ti faci bocceluta si s-o tai in cea mai mare liniste pe un alt in care se permit rahaturile. Mai exista forumuri dedicate automobilului national si de-acolo poti sa-ti strangi tot ce-ti doresti.

Decizia Adminului, in nici un (de bun simt), nu este comentata! Acest a fost si va ramane mereu in top pentru ca regulile eu fost respectate (cu doua exceptii)!

Stimate coleg, cred ca ati scris in mare graba (dovada sunt marcajele in rosu de mai sus) in baza mandatului primit de la ”oamenii de bine” (sper ca nu sunt si cu ochii albastri!). Cunosc foarte bine genul acesta de comportament, este sindromul atacului in haita asupra prazii. Numai ca v-ati ales gresit tinta. Faceti-va treaba pentru care sper ca sunteti bine platit si lasati oamenii sa discute liber, bineinteles cei care au ce spune si o fac intr-un mod coerent. In rest ca si calitate a mesajului postat mai sus, sunt obligat sa va citez ”mi-ai stricat tu inceputul de saptamana... ”

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stimate coleg, cred ca ati scris in mare graba (dovada sunt marcajele in rosu de mai sus) in baza mandatului primit de la ”oamenii de bine” (sper ca nu sunt si cu ochii albastri!). Cunosc foarte bine genul acesta de comportament, este sindromul atacului in haita asupra prazii. Numai ca v-ati ales gresit tinta. Faceti-va treaba pentru care sper ca sunteti bine platit si lasati oamenii sa discute liber, bineinteles cei care au ce spune si o fac intr-un mod coerent. In rest ca si calitate a mesajului postat mai sus, sunt obligat sa va citez ”mi-ai stricat tu inceputul de saptamana... ”

Bravo domnul meu cultivat! Nu mai conteaza motivul unei astfel de scrieri... pana la urma eu sunt un simplu inginer, nu prea cult (o recunosc spre deosebire de multi altii) si nici prea inteligent. Dar sunt atât de destept incat sa nu intru la dumneata in ograda si sa-ti spun cand sa dai vacile afara din grajd (totul este metaforic!). Sper ca ai inteles si din spusele altor forumisti ca... pan' la urma tee' sa mergi linistit la culcare. Subiectele care au legatura titlul acestui topic sunt si vor ramane la latitudinea administratorului acestui forum . Daca nu-ti convin deciziile lui... ai libertate maxima!

Cred ca stii vorbele acelea cu dreptatea sefului... sau ai impresia ca ti-ai extins sefia ta si pe aici...

Link spre post

Bravo domnul meu cultivat! Nu mai conteaza motivul unei astfel de scrieri... pana la urma eu sunt un simplu inginer, nu prea cult (o recunosc spre deosebire de multi altii) si nici prea inteligent. Dar sunt atât de destept incat sa nu intru la dumneata in ograda si sa-ti spun cand sa dai vacile afara din grajd (totul este metaforic!). Sper ca ai inteles si din spusele altor forumisti ca... pan' la urma tee' sa mergi linistit la culcare. Subiectele care au legatura titlul acestui topic sunt si vor ramane la latitudinea administratorului acestui . Daca nu-ti convin deciziile lui... ai libertate maxima!

Cred ca stii vorbele acelea cu dreptatea sefului... sau ai impresia ca ti-ai extins sefia ta si pe aici...

Deviezi si deturnezi ca de fiecare data sensul discutiei. Nu inteleg de ce faci trimitere la: Subiectele care au legatura titlul acestui topic sunt si vor ramane la latitudinea administratorului acestui . M-am opus sau implicat (si in ce calitate s-o fi facut?!) cumva in managementul activitatii administratorului forumului? Vad ca fabulezi amice. Singura sugestie pe care am facut-o, a fost ca deciziile radicale privind activitatea pozitiva sau negativa a membrilor sa fie luata eventual printr-un sondaj de opinie intern. Ce va face e de competenta dumnealui.

Si inca ceva, vad ca l-ai luat la suturi din prima zi pe @dusterawd, un nou membru pe forum . Ai venit cu bateriile incarcate din concediu? Gaseste o cale mai civilizata de a relua activitatea nu injurandu-l pe bietul om si facandu-l nesimtit. Banuiesc ca-i socat de ”amabilitatea” cu care l-ai intampinat. Mai revizuieste-ti atitudinea, ca forumul acesta nu-i mosia personala a moderatorului, care se comporta ca un inchizitor nu ca un moderator. Se aude domnule administrator?

Link spre post

Ai putina rabdare sa finalizam noul regulament detaliat, plus ca vom aduce inca niste colegi moderatori, ca sa nu aiba lumea impresia ca un "nebun" da cu ban-ul in toti membrii. Ar fi bine sa incetati cu polemicile, dupa parerea altor membrii esti un candidat "potrivit" pt avertismente. Nu o lua ca o amenintare, ci ca pe o realitate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 3
Link spre post

Lol, deci da, troll, da' bo$u la trolli este alcris01 :D Io zic ca aici este simplu, vro 3 - 4 banuri permanente si gata, impartite in mod egal, fara enervare, fara stress, fara pierdere de vreme, forumu' nu se egzista pt. ca sa-l tarnoseasca oricine.

• Like 1
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...