Sari la conținut

Iesire in Muntii Iezer 5-7 Septembrie 2014

Postări Recomandate

Pentru offroad recomand antena rabatabila. Reduce un pic raza de actiune, dar macar nu se agata (rabatat la 45gr raza de actiune se reduce la cca 70-80%, la 30gr - 50-60%). Daca ai o urgenta sau vrei sa emiti la distante mai mari atunci repozitionezi antena pe verticala.

Majoritatea bazelor magnetice au o husa de cauciuc fara de care nici nu stiu daca se pot folosi. Husa respectiva confera aderenta optima, nu cred ca este idee buna sa stricati aceasta aderenta cu diverse improvizatii. Au am o baza magnetica no-name de 15cm si o antena relativ grea, dar nu s-a desprins la viteze de 140-150. Eu am tot timpul in masina servetele umede, inainte de montare sterg atat tabla cat si cauciucul talpii. Inca nu am urme pe vopsea desi folosesc statia destul de frecvent.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 301
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@dusterawd - cu toata buna vointa din partea mea si a colegilor de forum , se pare ca nu putem sa iti acceptam comportamentul agresiv si de care dai dovada, cu toate astea zic sa iti mai dam o sansa

Se pare ca nu sunt singurul masochist: Si eu vin cu sotia, careia ii mai zic si partenera de viata, sau jumatatea mea, nu cu o dama. Asa ca pe partea asta, nu prea avem ce experienta schimba, sorry.

Posted Images

Special pentru ieseala asta, am cumparat o statie maxon cm 10 (modelul are asq, nu va luati dupa ce scrie pe cutie sau pe site, nu stiu oamenii) (275) + antena president ml 145 (189)

Amplasarea se vede in poze, merge si cu antena pe capota.

La ultimul IND parca aveai deja 2 antene pe masina........ :)

Link spre post

Parerea mea e ca ar trebui punctate locurile de campare (coordonate gps preferabil) si ne vedem acolo sau ne auzim pe cb (yet again ar fi bine sa stabilim un canal sa nu deranjam 22ul). In topic exista o harta google maps destul de clara, se poate salva offline si google maps isi face treaba destul de ok.

In ultimul timp navigatorul google maps nu mai vrea sa mearga offline pe telefon. :( (probabil au scos o versiune mai noua care sa ne oblige sa mergem online)

Link spre post

Am aflat ca ne întoarcem mai devreme din concediu și vreau cu ocazia asta sa venim și noi cu cei care vor pleca vineri din București. Ne putem întâlni cumva la ieșirea din București într-o benzinărie ceva sa plecam gen în coloană cumva?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

In ultimul timp navigatorul google maps nu mai vrea sa mearga offline pe telefon. :( (probabil au scos o versiune mai noua care sa ne oblige sa mergem online)

Versiunea noua care nu mai salveaza automat hartile vizualizate recent in cache au optiunea de "ok maps".

Tastezi aceste doua cuvinte on campul de cautare, dai search si te va intreaba "save this map?" la care apesi "yes". Inainte era mai bine ca puteai memora harti foarte detaliate, dar merge si asa... Oricum si eu sunt in cautarea unui soft care poate salva si folosi imaginile googlemaps pentru navigare offline...

Editat de timekruzer
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...