Sari la conținut

Iesire in Muntii Iezer 5-7 Septembrie 2014

Postări Recomandate

• Răspunsuri 301
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@dusterawd - cu toata buna vointa din partea mea si a colegilor de forum , se pare ca nu putem sa iti acceptam comportamentul agresiv si de care dai dovada, cu toate astea zic sa iti mai dam o sansa

Se pare ca nu sunt singurul masochist: Si eu vin cu sotia, careia ii mai zic si partenera de viata, sau jumatatea mea, nu cu o dama. Asa ca pe partea asta, nu prea avem ce experienta schimba, sorry.

Posted Images

Salutare,

Avand in vedere ca timpul trece repede, propun sa stabilim in saptamanile ce urmeaza punctele de intalnire pentru plecare; eu in principiu o sa pot sa plec vineri in a doua parte a zilei din Bucuresti avand in vedere ca toti berbecii se trezesc ca mai vor ceva facut exact la final de saptamana si imi iau o marja de timp. De dormit, aleg sa stau la cort, imi e incredibil de lene sa stau sa decuplez statiile audio si radio din portbagaj, prefer sa stau sa montez cortul :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt tantari pe acolo? Am rabatat de proba spatarul banchetei si nu mi se pare cine stie ce mult spatiu pt 2 persoane.. Am gasit si cort insa ma cam dezavantajeaza marimea lui, mult prea mare pt 2 persoane. Cum o dau nu e bine. Trebuie sa vad ce solutii se mai gasesc pana atunci :)

Link spre post

Avandin vedere ca probabil multi dintre noi lucreaza vineri si s-a propus plecarea in coloana de la Pitesti, iar distanta Pitesti - barajul Rausor se face in 1,5-2 ore, banuiesc ca prima noapte o vom petrece nu departe de baraj (camparea trebuie sa se faca cu cel putin 1 h inainte de venirea serii).

Sunt niste locuri minunate pe rau, mai sus de coada barajului.

Sunt 2 variante:

1. Ne intalnim toti la Pitesti sau Campulung si plecam intr-un singur grup, sau

2. Organizam 2 grupuri care pleaca grupat de la Pitesti/Campulung. Grupul din fata se opreste la locul de campare si petrece/alunga ursii pana vine si grupul intarziat.

Pentru sincronizare propun ca fiecare sa transmita ora la care poate ajunge la Pitesti sau Campulung (distanta Pitesti-Campulung se face intr-o ora).

Este propunerea mea, dar daca aveti alte pareri, expuneti-le.

Poate ne raspunde si danielcojocar de acolo de unde e (el fiind cel ce a facut propunerea de ieseala).

Link spre post

Toată lumea va pleca vineri sau există și vreun mini grup care va pleca sâmbătă dimineață din București?

Cu mâncarea cum se face? Își ia fiecare sau se pune la comun (deși asta e mai complicat)? Nu am mai fost în drumeții de genul și de aceea întreb :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...