Sari la conținut

Iesire in Muntii Iezer 5-7 Septembrie 2014

Postări Recomandate

Eu se pare ca sunt singurul care vin dinspre vestul tarii, asa ca probabil ma gasesc cu voi la locatie. Tot ce o sa am nevoie sa stiu este la ce ora sa fiu acolo.

Cat priveste sezuturile banchetelor spate ale celor ce vor dormi in masina ... Eu m-am gandit ca, dupa ce stam pe ele in jurul focului, cand mergem la culcare le vom pune pe foc si asa sigur nu mai vin nici ursii. :D

Sent from my Star Kingelon G9000 using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 301
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@dusterawd - cu toata buna vointa din partea mea si a colegilor de forum , se pare ca nu putem sa iti acceptam comportamentul agresiv si de care dai dovada, cu toate astea zic sa iti mai dam o sansa

Se pare ca nu sunt singurul masochist: Si eu vin cu sotia, careia ii mai zic si partenera de viata, sau jumatatea mea, nu cu o dama. Asa ca pe partea asta, nu prea avem ce experienta schimba, sorry.

Posted Images

Daca vine trailerul marti cum mi s-a spus si intru in posesia masinii,m-ar tenta si pe mine sa vin cu conditia sa acceptati si nou-veniti :) cel mai sigur o sa confirm la sf sapt cand sper deja sa fiu la volanul ei (destul de grra asteptarea :)) )

Welcome! Pana atunci faci vreo mie de km, sa nu vii cu ea nerodata.

Link spre post

Nu rodajul e problema, am zile cand fac si 60-80 km pe zi pt firma, problema e sa ma acomodez la stilul de condus pe o astfel de masina intrucat e primul suv pe care urc ca proprietar, in rest doar am condus pe ale altora pe distante scurte, cu grija si teama de rigoare pe care o ai cu masina altuia, fara casco.

Editat de dtel
Link spre post

Eu se pare ca sunt singurul care vin dinspre vestul tarii, asa ca probabil ma gasesc cu voi la locatie. Tot ce o sa am nevoie sa stiu este la ce ora sa fiu acolo.

Daca nu s-a razgandit colegul @tudorAB07XWZ sunteti 2 care veniti din vest.

Link spre post
Nu rodajul e problema, am zile cand fac si 60-80 km pe zi pt firma, problema e sa ma acomodez la stilul de condus pe o astfel de masina intrucat e primul suv pe care urc ca proprietar, in rest doar am condus pe ale altora pe distante scurte, cu grija si teama de rigoare pe care o ai cu masina altuia, fara casco.

Dacia duster, nu știu cum o vedeți voi însă eu nu prea îl vad suv deloc :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post

Ce pacat ca in perioada aia sunt in concediu (out of country). Dupa experienta de ieri ni s-a deschis la maxim pofta de plimbari (mie si sotiei). As fi venit intins :)

In alta ordine de idei, intre 8 si 15 septembrie ma duc la Gura Portitei. Am auzi fel si fel de varianta in legatura cu ajunsul cu masina acolo. Stiti ceva despre asta? Pot ajunge cu Duster-ul acolo?

Editat de cosminium
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...