Sari la conținut

Carte verde si asigurare de sanatate pentru Moldova

Postări Recomandate

Salutare,

In weekend trebuie sa merg pana in Rep. Moldova (n-am mai fost pana acum si nici ca mi-as dori prea tare...). Aveti idee care e treaba cu cartea verde? Din cate stiu (n-o am acuma la mine) cea care vine cu RCA-ul nu acopera si Moldova. Trebuie sa mi-o fac din tara sau pot s-o iau si din vama? Daca e s-o fac in tara trebuie sa ma duc la acelasi asigurator unde am RCA-ul?

Stiti cumva daca am nevoie si de asigurare de sanatate?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

In weekend trebuie sa merg pana in Rep. Moldova (n-am mai fost pana acum si nici ca mi-as dori prea tare...). Aveti idee care e treaba cu cartea verde? Din cate stiu (n-o am acuma la mine) cea care vine cu RCA-ul nu acopera si Moldova. Trebuie sa mi-o fac din tara sau pot s-o iau si din vama? Daca e s-o fac in tara trebuie sa ma duc la acelasi asigurator unde am RCA-ul?

Analizeaza asigurarea ta (pe pagina verde) si vezi daca este taiat MD. Daca este taiat atunci asigurarea nu este valabila in Moldova. Daca nu este taiata... atunci, Cartea Verde, este valabila!

In materie de asigurare de sanatate nu este obligatorie nicaieri... Dar, este bine s-o ai si... daca faci vre-o intoxicatie si tre' s-ajungi la spital!

Link spre post

Salutare,

Salutare,eu merg destul de des in moldova,i-ti trebuie rca valabil pt moldova daca nu e te duci la compania de asigurari sa-ti puna stampila posibil contra unei taxe(la mine rca-ul are si md)atat i-ti trebue.In vama vei achita 25ron taxa de drum(o saptamana)in banii astia mai este cuprinsa nustiu ce taxa.

I-ti recomand ca acolo unde platesti taxa in vama sa-ti schimbi si lei de-ai lor,au curs bun sa zic asa(1ron=4lei md sau 1md=0,25ron)

Nimic altceva inafara de ce ti-am spus,studiaza lista de la chiseul vamal cu ce ai voie sa treci,la tigari cam fac nazuri in rest nu-i intereseaza,oricum romanii suntr cei care te f.....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...