Sari la conținut

Carte verde si asigurare de sanatate pentru Moldova

Postări Recomandate

Pana la urma am aflat ca si RCA-ul meu acopera Rep. MD... Cateva tari, printre care si MD, sunt in niste casute (ca aici) si am crezut ca nu sunt acoperite ("Aceasta carte este valabila numai in tarile in care casuta corespunzatoare de mai jos nu este barata"). Dar cand m-am dus la asigurator mi-a spus ca doar cele taiate cu un X nu sunt acoperite... (barat ma gandeam ca se refera la chenarul ala).

Pasaport am, masina e pe numele meu, asa ca de acuma motorina sa fie :) Apropo de motorina, e ok sau sa nu ma complic sa iau de la ei?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa este cu rca-ul nu stiu de ce sunt facute chenarele,eu cand i-am intrebat mi-au spus ca asa e polita...daca nu ai X este valabila

Iar mu motorina,eu de vre-o 3 luni bag numai de la ei,cei drept la mine ai la galati(giurgiulesti)este un peco rompetrol imediat dupa vama nu stiu ce este la tine.Unii mi-au spus sa evit lukoil...pretul e ca 2ron mai mic/litrtu.

Link spre post

Aaaa...vezi ca o sa-ti admire dusterul,sunt inebuniti moldovenii dupa el...eu asa patesc de fiecare data..culmea este ca de multe ori sunt aceeasi vamesi si aceleasi intrebari pun.Am uitat sa-ti spun ca motorina e foarte buna nu am sesizat nici-o diferenta(inainte bagam numai omv)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...