Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

apa intra si pe la ferestrele(grille)

Poza pls - fere-cum?

@capone adevarat, de asta am si luat-o SH si o tot dau cu zahar... ca sa mai contrabalnsez amaraciunile. Desi cred ca noi in Romania primim masini facute mai la repezeala.

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

Din ce stiu eu - PRIN USA.. portiera.

Chederele de la geam permit sa intre apa in usa si se prelinge pe plasticul usii direct inauntru.

Recomand niste mastic intre fata plastic usa si metalul usii, iar daca desfaci fata usa - baga si in jurul boxei niste straturi.

Editat de Cain
Link spre post

Ce ne arati tu acolo sunt scurgerile naturale ale usii :) vezi daca nu sunt obturate de mizerie. Imagineaza-ti ca usa ta e un fel de burlan prin care trece cam 2-3 cani de apa la o ploaie.

Acum... apa asta care curge prin usa... nu are zone clare de tranzit :) uneori o mai apuca curgerea direct pe interiorul plasticului usii care daca are izolarea fisurata se aduna acolo ca intr-un mic jgheab si intra inauntru.

La a mea nu am inca apa - sau stai sa verific - dar intentionez sa fac o operatiune preventiva cu mastic cat de curand.

Editat de Cain
Link spre post

Daca tot refaci etansarea fetei de plastic a usii cu mastic,atunci studiaza cu calm problema,fa probe cu un furtun cu apa sa vezi ce traseu are si vezi daca poti face o improvizatie in interiorul usii,ca pe viitor sa nu se mai prelinga apa pe fetele de plastic...

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...