Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

masina e din 2013,fara facelift,apa iese din interiorul usii,dintre imbracatura de plastic si tabla pe care este prinsa chiar pe langa boxa,si curge pe cheder si dupa pe mocheta,problema este ca apa intra pe undeva pe la geam.normal ar trebui sa se scurga pe orificiile din josul usii.unde mai exact sa pun mastic sau silicon?

oricum e in garantie ,o sa ma duc la ei sa vad ce zic.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

Salut, eu am patit o chestie similara la un Peugeot 308. Avea gaurile de scurgere de la usa obturate din fabrica cu un autocolant. Dupa ce am indepartat autocolantul a disparut problema. Verifica sa nu ai si tu aceeasi situatie.

Link spre post
  • 2 years later...

Da, se pare ca fenomenul a reaparut, si inca la un nivel 'crescendo' :baby:

Maine la 14 am programare la service.

Am scos apa din masina de parca storceam rufele :hyper: , asta dupa ploaia torentiala de pe drumul de la Alba Iulia spre Bucuresti.

Se va rezolva, sper...

Salut. De vre-o doi ani am si eu aceeasi problema. Interesant e ca doar la ploile torentiale apare apa. La spalatorie nu ajunge apa in spate.

La tine cum s-a rezolvat?

Link spre post

Daca cauti mai "adanc" gasesti pe acest forum cauza. Pe scurt, fetele portierelor sunt "lipite" cu un snur de mastic. Probabil ca s-a desprins si apa se scurge in interior in loc sa se duca in portiere si sa se elimine prin orificiile acesteia. Am patit si eu acest lucru si am inlocuit masticul respectiv, conform discutiilor de pe forum . Se vedea clar urma prelingerii apei... Acum totul este in regula. Succes

Link spre post

Merekesh, masina a stat inclinata? Aceasi problema am si eu dar de anul asta, desi masina o am din 2013 decembrie.Se prelinge pe partea interioara a usii si in partea de jos chederul de pe caroserie nu este chiar etans si fiind inclinata se prelinge in interior. Eu am zis ca sunt eu ghinionist dar vad ca sunt mai multi cu problema asta.

Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...