Sari la conținut

Postări Recomandate

In cazul in care cele de mai sus sunt reale, fabrica ar trebui sa faca rechemare pentru inlocuire piese.

Ref climatizare, nu inteleg de ce si-ar fi pus problema sa proiecteze ei un vaporizatord de bord atat timp cat acest bord se monta de o perioada buna pe dusterele de india/uk/ +/- rusia. E imposibil ca in india ceva pe AC sa fie subdimensionat pt acolo temperaturi de 40 grade sunt noaptea in martie ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In mod sigur este o problema cu intreg lotul blocurilor de lumini. Acum 3-4 luni am schimbat blocul (aceeasi cauza: stingerea farurilor la semnalizarea stanga) si de vreo saptamana, doua, iar a incepu

un alt mit confirmat -una din cele mai de succes masini-

Apropo de probleme,se intampla si la case muuult mai mari stati linistiti,se stiu problemele de la mercedes sau ford cu turbinele si lista poate continua cu alte marci si alte probleme.Sincer sa fiu d

Posted Images

Habar nu am...io-s economist. Am tradus mot a mot: ,

'sistemul mecanic de tranmitere al sistemului de injectie sub inalta presiune'

presupun din moment ce este vorba de cote ca e vorba de ceva diametru si de aici faptul ca prin soft se poate imbunatati dar foarte putin, diametrul nu se dilata decit la caldura.....

La fel nu am inteles ce se recomanda vara pentru radiator ( in vederea incalzirii mai rapide ) ' deviator de flux de aer '.

Poate avem un inginer mecanic intre noi si ne ( va ) lamureste.

Din punct de vedere economic este foarte plauzibil, daca va amintiti, s-au suprapus cererile marite la export, cu cresterea solicitarilor la intern la aparitia noului model ( se astepta mult, au fost murmururi si la noi pe forum ) , au trebuit umplute toate showroomurile pe linga livrarile zilnice si asa s-ar explica apelarea la componente montate de alti furnizori interni inafara de Colibasi.

Varianta India nu e valabila acolo se monteaza componente manufacturate acolo.

Link spre post

...asa s-ar explica apelarea la componente montate de alti furnizori interni inafara de Colibasi.

Piesele montate pe orice Dacia (nu numai Duster) sunt de la muuuulti furnizori... Si de prin strainataturi... si de prin tara! S-a dus de demult vremea cand furnizor pentru o masina este doar platforma de la Colibasi.

Ca un exemplu... nu-mi aduc aminte ca pe platforma de la Colibasi sa existe BOSCH... sau SIEMENS

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...