Sari la conținut

Mutare butoane geamuri + iluminare portiere

Postări Recomandate

• 1 year later...
  • Răspunsuri 31
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da, la acel sistem... Au si cu sigla Dacia... asta iti zic eu, chiar daca nu scrie... Montajul e simplu... cu freza (din pachet) dai gaura in plasticul de pe usa (masca usii) la partea inferioara...

Cred ca pur si simplu cel de la sofer e cu impuls si restul sunt simple. Se poate verifuca simplu inlocuindu-se intre ele butonul sofer cu cel pasager. Cand dau fata la usa jos voi verifica insa mai

Le am pe masina de un an si nu am nicio problema pana acum cu ele. Inchiderea geamurilor din cheie nu cred sa functioneze cu modulele standard dar cred ca Ciprian e cel mai in masura sa-ti raspunda. Tot el poate sa-ti spuna daca functioneaza si pe geamurile spate (eu zic ca da) dar o sa ai nevoie de cate un modul pentru fiecare buton.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am vazut ca iti da si instructiuni de montaj, iar pentru ridicarea geamurilor din cheie are un modul cu 90 ron si trebuie sa alimentezi geamurile printr-o legatura in tabloul de sigurante.

Larry82 montajul l-ai facut singur??

Multumesc

Link spre post

Montajul este extrem de simplu pentru ca modulele sunt plug and play. Trebuie doar sa intercalezi modulul intre butoane si cablajul de fabrica. Pentru ca nu vroiam sa atarne pe acolo eu le-am lipit cu banda dublu adeziva de un plastic din bord ( iti dai seama la fata locului).

P.S. Eu nu am instalat pe masina modul sau module de ridicare geamuri din cheie deci acolo nu te pot ajuta.

Editat de Larry82
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...