Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutare,

Peste vre-o luna si ceva imi soseste si mie Dusterul. Va avea senzori de parcare si voi avea nevoie si de carlig de remorcare (strict pentru remorcare, nu ma intereseaza asa zisa protectie suplimentara). As vrea sa pun carligul original sa nu-mi bat capul, dar am o nelamurire... Cum se impaca cu senzorii de parcare? Tare n-as vrea sa-mi zica senzorii ca-i "ok, mai da-i jumate de metru ca ai loc!" si cand colo POC!! cu carligul :)

As fi recunoscator pentru niste pareri de la cei care au asa ceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 51
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Plagiez si eu de pe forumul de rulote...   01 - Galben - Semnalizare stanga; 02 - Albastru - Lampa de ceata; 03 - Alb - Masa (impamantare, cum vreti s-o denumiti); 04 - Verde - Semnalizare d

@bmcpst vad ca esti putin in ceata in ceece priveste numarul de pini...nu am inteles pana la urma ce vei tracta...remorca sau rulota...sau ambele...in orice caz, sfatul meu este sa montezi priza cu 7

Îmi cer scuze că intervin oarecum off topic, dar cred că există unele aspecte care merită a fi expuse. În primul rănd, trebuie avut grijă cu instalația electrică pentru Duster PH2 întrucăt sistemul el

Posted Images

Salutare,

Peste vre-o luna si ceva imi soseste si mie Dusterul. Va avea senzori de parcare si voi avea nevoie si de carlig de remorcare (strict pentru remorcare, nu ma intereseaza asa zisa protectie suplimentara). As vrea sa pun carligul original sa nu-mi bat capul, dar am o nelamurire... Cum se impaca cu senzorii de parcare? Tare n-as vrea sa-mi zica senzorii ca-i "ok, mai da-i jumate de metru ca ai loc!" si cand colo POC!! cu carligul :)

Carlig de remorcare nu am, dar iti pot spune ca atunci cand "bip-urile" de la senzorii de parcare nu mai sunt bip-uri ci devin un tiuit continuu (practic e avertismentul maxim dat de senzori) esti la aproximativ 30 cm de ce ai in spate, mult peste cat iese carligul in afara. Oricum, e bine sa faci un test la inceput, ca sa te obisnuiesti cu distantele si cu sunetul dat de senzori.

Link spre post

@razvan, eu am senzori si carlig, avertizarea sonora (tiuit continuu), optica (leduri rosii) si distanta (0 m) - la aprox 30-40cm distanta. E suficient, poti pune linistit senzorii,.

Cum spune si@ddalcu, testezi si pentru senzorii tai, dar, atentie, nu te repezi prea tare in acceleratie, sa aiba timp sa calculeze.

Link spre post

Salutare,

Eu am senzori si carlig si... carligul nu blocheaza senzorii. Nu am carlig de origine si al meu este mai iesit in afara cu vre-o 5 cm fata de cel de origine.

Asa ca... nu ai de ce sa-ti faci griji... merg fara probleme impreuna

Link spre post

Normal ar fi sa se impace fara probleme, avand in vedere ca sunt accesorii de origine... Dar mai stii?

Comanda linistit carligul sa ti le monteze cand vine masina apoi vezi cum se impac. Daca sunt probleme atunci in cel mai rau caz renunti la carlig si cauti ceva aftermarket care este mai scurt, si/sau pozitionat mai jos.

Mai bine intreaba la dealer, poate s-au confruntat deja cu aceasta situatie. Nu stiu in ce masura se poate regla unghiul senzorilor stoc (din montura sau soclu) dar ceva artificiu tehnic tot se poate gasi ca senzorul din mijloc sa bata un pic mai sus...

Link spre post
  • 4 weeks later...

Se impaca, fara probleme! Am comandat carligul oferit de Dacia (cred... dar o sa verific si va spun exact, o sa fac si poze).

Important e ca nu deranjeaza senzorul din mijloc. Semnalul se transforma in ton continuu inainte sa atinga carligul ceva, chiar mai raman vreo 30 cm pana la obstacol. (eu am senzorii de pe lista de optionale, 3 buc, care s-au instalat din fabrica)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...