Sari la conținut

Benzinarul verde "Tancu' "

Postări Recomandate

Firul de gândire a fost cam așa:

- Am vrut într-adevăr cadranele alb cu roșu (aici pare portocaliu, de fapt e un roșu puțin dezorientat, cum le-a ieșit lor...) - mi s-a părut că ar arăta mai bine decât tona de portocaliu original

- Presupunând că cadranale urmau să aibă doar alb și roșu, m-am gândit că ar arăta și mai ca nuca în perete să fie LCD-ul portocaliu original, așa că le-am zis să facă o nuanță aproape de alb (textul să iasă alb, dar fundalul n-aveau cum să îl facă chiar alb)... Și le-am zis să aleagă ei o culoare cât mai potrivită cu restul de alb

- Albastrul ales de ei l-am văzut abia la sfârșit, nu știam nici eu exact ce o să iasă. Personal îmi place, fiind o culoare rece parcă se potrivește mai bine cu albul general, decât să fi fost o culoare caldă. Drept e că tot e puțin eterogen tot designul, dar per total îmi place mai mult decât cu multul portocaliu original :).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bună seara! Acum, că am acumulat câte ceva de povestit despre Dusterul meu, am decis să deschid și eu un topic despre cel pe care consoarta l-a botezat afectiv "Tancu' " ... După cum am menționat în

Azi am mai făcut un pas important cu Dusterelu.. După cum cere legea, i-am schimbat vitezometrul în scală dublă - mile și kilometri. Cu ocazia asta am zis să mă distrez și i-am schimbat culorile bordu

Salut, Scuze că n-am mai răspuns de ceva vreme nici pe privat. Răspund aici, dacă vor mai vrea și alții să știe ce și cum.   Încep cu un disclaimer: Ce am făcut eu nu a fost de niciun fel profitabi

Posted Images

Niciodata, din cate revizii la service si itp-uri am facut, nu am vazut ca cineva sa verifice iluminarea din bord! Ci doar cea exterioara. Nu culoarea cu care se aprinde bordul este importanta, dupa parerea mea!

Link spre post

Eu mi-am schimbat luminile din bord de anu trecut cam la 2-3 luni dupa ce am luat masina. Am fost in service de nu stiu cate ori, la mecanica sau la garantie si nici macar o data nu a zis nimeni nimic de luminile din bord.

Link spre post
De fapt daca ma gandesc mai bine, ai putea sa schimbi culoarea medianav-ului si undeva printr-un meniu (nu mai stiu exact daca era la radio sau la media) ai un background bleu :)

Asta am încercat și ei să fac, dar n-am găsit prin setări... Știu că cineva a pus pe o metodă de modificare cu niște fișiere suplimentare, nu mai știu exact cum era, dar parcă rămăsesem cu ideea că trebuie să instalezi ceva firmware modificat... O să mai cercetez...

Editat de andreiscurei
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...