Sari la conținut

Benzinarul verde "Tancu' "

Postări Recomandate

Respect pt ce faci cu dragoste de Duster.

Pui o poza cu noul far de ceata? Sunt curios cum il agreeaza ei.

Mulțumesc pentru încurajare :)!

Am încercat să fac niște poze acum seara, dar nu se vede mai nimic, așa că o să încerc mâine dimineață. Oricum, ca idee singura problemă e că în Europa farurile de ceață sunt pe stânga și aici sunt pe dreapta. Problema, la rădăcină, e că producătorii se zgârcesc și nu mai pun marșarier/ceață pe ambele părți, ci doar pe o parte, iar aici sunt invers cele două.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bună seara! Acum, că am acumulat câte ceva de povestit despre Dusterul meu, am decis să deschid și eu un topic despre cel pe care consoarta l-a botezat afectiv "Tancu' " ... După cum am menționat în

Azi am mai făcut un pas important cu Dusterelu.. După cum cere legea, i-am schimbat vitezometrul în scală dublă - mile și kilometri. Cu ocazia asta am zis să mă distrez și i-am schimbat culorile bordu

Salut, Scuze că n-am mai răspuns de ceva vreme nici pe privat. Răspund aici, dacă vor mai vrea și alții să știe ce și cum.   Încep cu un disclaimer: Ce am făcut eu nu a fost de niciun fel profitabi

Posted Images

Cam nefericita pozitia la becul ala spate.

Da, cam așa e... Partea bună a fost că a fost mai ieftin decât să fi schimbat corpurile de becuri pe spate (lucru pentru care ar fi trebuit să tragă oricum fie suplimentare, că și doar fir de marșarier pe dreapta și de ceață pe stânga).. Dar da, arată cam improvizat și e și mai expus la dureri de cap

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...