Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare tuturor.   Iarna asta ca si in fiecare iarna m-am trezit cu una din marile placeri ale Bucurestiului si nu numai. Lipsa locurilor de parcare si ocuparea altor locuri de parcare sau blocarea

Sa intervin, nici eu nu sunt de acord cu practica de a bloca pe cineva, insa in cazul Bucurestiului se aplica metoda, in acest caz, vad utila aceasta nota.   Acum cine vrea sa o adopte bine, cine n

Asa cum am promis si o versiune redusa.   Pasii de realizare sunt aceeasi. Descarcati fisierul PDF si enjoy: parcared.pdf   PS: Poza de fundal a fost usor piratata si de aceea este usor pixelat

Posted Images

Presupun ca se refera la faptul ca apare pe placuta sigla forumduster. Dupa cum am zis la inceput, am furat ideea de la un prieten care are pe placuta site-urile companiei.

Cel in dimensiune redusa nu mai are si logo-ul forumduster.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt de acord cu gestul initial, parcarea pe locul cuiva.

In continuare recunoasterea faptei printr-o placuta, ar fi mai oportuna in nume propriu.

Parerea mea.

Link spre post

@ISZY56... in mare parte ai dreptate vis-a-vis de implicarea comunitatii in prima greseala care deja s-a comis.

Dar cred ca este chiar frumos sa-ti ceri scuze si in numele comunitatii pentru o chestie neplacuta pe care am creat-o. Eu cred ca ne cerem scuze chiar si in numele celor care nu sunt, aici, pe forum ...

Ideal este sa nu ocupi locul de parcare al omului. Dar, uneori, din diverse motive se mai si intampla! Cel putin, noi, aici in Bucale nu prea avem locuri de parcare ca-i un oras tare ingramadit.

Link spre post

In primul rand nici eu nu sunt de acord cu aceasta practica, dar din cand in cand se mai intampla. Frumos ar fi ca atunci cand o faci sa lasi totusi un numar de contact pentru a putea fi contactat, parerea mea.

Doi la mana am cerut voie adminului pentru a folosi sigla si pentru a face aceasta placuta.

Daca am jignit pe careva sau se considera ca am adus vre-un prejudiciu forumului rog inchiderea si stergerea ropicului.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link spre post

Sa intervin, nici eu nu sunt de acord cu practica de a bloca pe cineva, insa in cazul Bucurestiului se aplica metoda, in acest caz, vad utila aceasta nota.

Acum cine vrea sa o adopte bine, cine nu, nu, in fond nu forumul blocheaza ci proprietaru, asa ca el isi va lua bataie , hehe.

Colegu are acceptul meu de a folosi numele forumului.

Punct :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Asa cum am promis si o versiune redusa.

post-2190-0-71870400-1393419037_thumb.jpg

Pasii de realizare sunt aceeasi. Descarcati fisierul PDF si enjoy:

parcared.pdf

PS: Poza de fundal a fost usor piratata si de aceea este usor pixelata, la printare se mai pierde usor din pixelare.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...