Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In plus am vazut la IND cum se comporta cu masinile cei care le inchiriaza...

Eu nu am spus ca nu este posibil in alte judete, doar ca la serviciul inmatriculari am fost refuzat. Politicos - daca asta conteaza. Si cum masina a fost castigata la un concurs, parca nu as inmatric

Nu stiu ce sa spun, eu calculasem ca masina costa 13.500 de euro, i-am mai pus folie omologata RAR si jante de aliaj Dezent noi. Dar toti imi ofera niste sume incredibile - am avut de la ,,binevoitori

Ar fi ok dar mi se pare putin cam mult raportat la preturile de acum(pentru fabricatie 2012 si 41.000 km).

Ceva similar am luat eu la inceputul anului trecut cu ~12500 euro inca in garantie la vremea respectiva, ceva mai putini km dar nu semnificativ(a mea avea~ 35.000) si niste maruntisuri in plus fata de cea din link(scaune piele pe care nu le vroiam in mod deosebit :) geamuri electrice spate si niste covorase de interior mai tapene)

Constatare & intrebare pentru cine are idee ce si cum: stiam ca de prin 2011 s-a pus radio cd/mp3ul cu bluetooth si usb... cea din link il are pe cel clasic pe care-l am si eu(fabricatie 2010). Se mai punea in 2012 radio cdul de la primele generatii mai ales ca masina este echipare aproape "full" ?

Sunt sigur ca gasesti la ~12.000 euro ceva care sa se incadreze in aproximativ aceleasi criterii fara prea mare greutate.

Edit: apropos de bord ca a mentionat daniel...da, ar putea sa fie schimbat, a mea avea 7000 km pe bord si actele in care scria ca fusese schimbat in garantie la ~28.000km

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua, intentionez sa achizitionez un duster 1.5 dci 4x4, intr-un buget de max 13000. Imi puteti spune, cei mai experimentati, daca acesta:http://www.autovit.r...-C33187185.html

ar fi ok?

Multumesc.

Masina arata bine si... pare ok. Dar asta nu se poate spune concret pana la o verificare.

Pretul este si negociabil... deci cred ca poti ajunge in cei 13.000 eur (sau, poate, mai jos putin)

Masina este, inca, in garantie fiind fabricata in 2012, daca e pe persoana privata...

Atentie la km. poate sa aiba bordul schimbat si sa aibe mai multi km. Cerei vanzatorului codul VIN al masinii... mergi la un dealer din Iasi si intreaba de istoricul masinii.

Link spre post

TVA deductibil inseamna persoana juridica, daca proprietarul este o firma atunci "unic proprietar" poate sa insemne mai multi soferi... Anuntul nu pare a fi de samsar dar, in poze se mai vede un duster si loganuri multe. Eternul "diferential blocabil" iarasi este mentionat... desi pentru cineva mai nepriceput cutia de transfer poate fi tradus si asa...

Totusi numarul nu este acoperit - asta e un semn bun, cel care a pus anuntul pare sa nu aiba nimic de ascuns...

Nu stiu ce sa zic de pret, la 12000 ar fi ok daca masina e "curata".

Link spre post

Aceasta masina a fost postata la un moment dat si cu pretul de 14.150, este greu de crezut ca cineva o va vinde cu 12.000, negociind de la pretul afisat acum inca 1350 euro... Dar poate merita incercat ...

Link spre post

Eu as mai pune fix 900 de eur la cei 13350, si m-as duce glont pana la cel mai apropiat oras din Ungaria sa-mi cumpar un facelift 4x4 diesel nou-nout.... Dar probabil sunt altii mai putin informati care vor negocia la 13000 si vor plati...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...