Sari la conținut

Postări Recomandate

Dupa ce am cochetat si eu o vreme cu ideea cumpararii unui SH "bibelou", m-am convins ca nu exista asa ceva sau este foarte apropiat ca pret de o masina noua cu ceva promotii.

Toate masinile pe care le-am vazut(sa fi fost vre-o 5-6) erau muncite sau lovite sau manarite.

Subscriu si eu la cele zise de timekruzer; achizitia unui SH este o loterie si este un drum destul de greu.

Ca sa fac o mica paranteza, ieri am vandut si eu vechea masina, o KIA ceed din 2007 cu 123.000km, masina inca in garantie, masina ca nu mi-a facut nici o problema majora(nu vorbim de mici chichite). Am dat-o unei cunostinte. Cu toate ca masina este impecabila, am insistat sa mergem la un service ales de el sa mai faca o verificare, am sunat la KIA ca ii verifice ca inca e in garantie si toate reviziile sunt facute doar la ei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In plus am vazut la IND cum se comporta cu masinile cei care le inchiriaza...

Eu nu am spus ca nu este posibil in alte judete, doar ca la serviciul inmatriculari am fost refuzat. Politicos - daca asta conteaza. Si cum masina a fost castigata la un concurs, parca nu as inmatric

Nu stiu ce sa spun, eu calculasem ca masina costa 13.500 de euro, i-am mai pus folie omologata RAR si jante de aliaj Dezent noi. Dar toti imi ofera niste sume incredibile - am avut de la ,,binevoitori

un duster are garantie din fabrica 3 ani sau 100.000 km . Obligatoriu un proprietar cu scaun la cap trece in acesta perioada sa faca reviziile periodice in reteaua dacia sau reno pentru a nu pierde garantia , ulterior acestei perioade sau daca km sau depasit proprietarul poate in a alege un service reno sau altele pentru ca nu mai implica garantie.

deci daca vrei sa cumperi orienteazate la una sub 3 ani sau pe acolo si sub 100 km sau pe acolo pentru ca cei de la service sa poata sa-ti zica km reali ai masinii.

evident daca ai 90.000 lei cumpara una noua eu...... nu am avut decat 48.000 lei cu ceva credit se de aceea am cumparat una SH

personal cred ca daca prinzi una cu km putini este o alegere f.b (eu am gasit cu 44.000 km la ultima verificare in service in octombrie 2013 reali!)

cu alte cuvinte SUCCES!

Link spre post

Va salut!Eu mi-am cumparat un Duster 4x4 dci full cu 13800 euro.Fabricat in 03-2013 cu garantie pana in 2018 si l-am luat cu 13000 km .L-am luat de la reprezentanta dacia .Fostul propietar a vrut sa isi ia noul duster si l-a dat la repezentanta in buy-back.Aia au pus anuntul pe autovit si asa l-am gasit .Abia am 17700 km. Nici nu are prima revizie facuta.Pot spune ca era cat pe ce sa iau teapa cu samsari dar pana la urma am fost inspirat sa caut mai atent .Mare grija sa aveti.

Link spre post

Tot de la reprezentanta Dacia am luat si eu Duster SH, anul trecut. Mai am garantie Dacia pana in luna mai, si recomand aceasta varianta pentru cumpararea unui Duster SH. Aveau doua acolo unde am fost eu, dar numai una prezenta interes pentru mine, cealalta avea vreo 160 k km ( nu au umblat la km) si nr cu .......ALO la capat, deci a muncit ... dar era ideala pentru samsari: an bun, duster full, bla, bla.... Asa ca totusi usoara atentie trebuie si la achizitionarea de la reprezentanta ...

Link spre post

Corect, mare atentie, ca am patit-o si eu. Dusterul 1.5 dci de 110cp 4x2 sau 4x4 e o masina destul de fiabila si nu prea sunt motive s-o vinzi, schimbi la circa 100.000km. Vesticii (nemti, francezi, belgieni etc) au remarcat asta. In plus, ei nu sunt stresati de valori de consum ale masinii, multe au facut parte din flote ale unor companii. Ce inseamna asta? Masinile au mers zilnic multi km, prea multi pentru o comparatie cu Romania. Regimuri de turatii relativ ridicate, rulaj preponderent pe autostrada, motorina si uleiuri de calitate, drumuri mult mai bune decat la noi. Ma inndoiesc ca au mers la consum soferii respectivelor Dustere, au apasat pedala la limita legii sau chiar peste (Germania, de pilda). Daca poti lua un Duster cu 6-7.000 euro la un rulaj (in vest) de circa 160-200.000km nu e o afacere chiar rea. Motoarele duc pana in 400-500.000km fara reparatii majore. De rugina nu se pune problema, masina fiind relativ noua ca si an de fabricatie. Pot pune probleme urmatoarele repere: ambreiajul, turbina (mergeti turat cu masina, economia de motorina "costa" intr-un final), DPF-ul. Fiind un motor foarte larg raspandit in Europa, piese pentru el se gasesc, mai ales varinanta "dezmembrari" pentru o valva EGR, o turbina etc. Daca luati o masina cu rulaj mare, faceti schimburile de ulei pana in 15.000km, folositi consumabile de calitate, e masina voastra de acum, aveti grija de ea!

La final, o parere personala: masinile, indiferent de marca, imbatranesc (din toate punctele de vedere) foarte repede in Romania. De ce oare?

Link spre post

http://www.autovit.r...-C32242828.html

Stiti ceva despre masina respectiva sau de vanzator?

Un lucru e sigur! Este de la firma de inchirieri AUTONOM si, din 2011 si pana acum, eu n-am vazut masina de la centru de inchirieri care sa aibe 36000km. In special cele de la Autonom care inchiriaza cu flota catre companii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...