Sari la conținut

Postări Recomandate

Corect , masina merge , este totul ok .

Sunt curios ce se va intampla atunci cand veti vedea umezeala in jurul simeringurilor de la cutie si grup . Sincer cred ca mai bine mergeati fara cardan decat cu unul echilibrat la comparator ...

De curiozitate am trimis un cardan la reparat cu cruci perfecte dar fara greutati. Apoi discutie simpla ... nu se poate decat daca schimb toate crucile si punct . Deci nu poate echilibra dinamic .... doar comparator .

Sfatul meu este sa nu recomandati cuiva ceva de genul acesta daca nu va este dusman. Atunci cand o faceti asigurati-va ca vorbiti in cunostinta de cauza .

Cat despre valoare ce sa zic fiecare cat considera pentru ca cine are are cine nu nu.

marca , piesa , model ...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...
  • Răspunsuri 80
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva sfaturi pentru gresarea cardanelor (ca tot au fost intrebari pe acest subiect): Pentru gresarea cardanelor si a crucilor cardanice este obligatoriu sa se utilizeze numai unsori pe baza de

Ca tot am pus-o pe elevator am pus si cardan cu cruci cu gresor de dimensiune generoasa fata de standard .

Salut! Nu vreau sa sune a reclama dar aici mi se pare un pret bun. 1600 lei pt cardan nou de origine... https://www.pieseautoarges.ro/Cardan-DACIA-DUSTER-4X4-320003602R?search=320003602R

Posted Images

Esti din bucuresti ? Vreau si eu datele de contact. Din cauza apei si a mizeriei crucea spate da semne de oboseala.. Vibratii mari si zgomot urat la viteze de peste 100kmh. Masina are 113k si nu prea a vazut offroad.

Link spre post

In caz de urgenta crucile cardanice la Duster se pot schimba pe loc in teren (daca te pricepi).Ce se rupe prima oara crucea sau altceva? Cardanul ala modificat cu gresoare arata ca un cardan adevarat de 4x4, legat de gresare, o vaselina buna tine multi km chiar daca treci prin apa, praf, zapada etc iar o gresare dureaza cateva minute daca ai decalimetru si chef :)

Link spre post

Am sunat eu si oferta este de 960 daca nu ma insel taierea cardanului si montarea unuia sau ambelor cruci, nu mai stiu exact.. Cerut oferta la serus renault/dacia din bucuresti si mi-au cerut 2269 cu tva

Editat de iuli23
Link spre post
  • 3 months later...

Duster 1.6 16 v - masina de ciocolata - s-a gandit sa-mi faca pocinogul cu cardanul : tremura de la 60km/h in sus, iar de la 100km/h incolo facea ca un AN2 in sarcina plina!

Asadar am apelat la CSG, oameni de mare caracter, care mi-au inlocuit crucile cardanice cu unele demontabile, cu gresor.

Am dus cardanul la ei iar a doua zi a fost gata reparat.

Cadoul : 1400 lei

Cel mai ieftin cardan ar fi costat 2200 lei

Multumesc colegilor de pe forum care au postat impresii/recenzii/rezultate care m-au convins sa apelez la solutia propusa de CSG.

Multumesc CSG pentru ajutor.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...