Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu vreau să comentez gusturile estetice, deoarece fiecare face ce vrea cu mașina lui, dar totuși v-ați gândit la urmările acestor acțiuni la întreținere și eventual la vânzare? Includ în aceste acțiun

Ai dreptate, dar până într-o zi.... Parcă văd că și tu, mâine-poimâine, ai să-ți vinzi dusterul...

Da jos plasticul de pe interiorul hayonului si gasest acolo (sub) toate prinderile.

Am mai multe întrebări referitoare la siglă:

De ce le este unora rușine cu sigla Dacia?

Să înțeleg că dacă nu mai este sigla, mașina devine altceva?

Până la urmă fiecare mașină are identitatea ei, dată în primul rând de cel ce o produce, și în al doilea rând de proprietar.

Păi hai să schimbăm și siglele din buletin, poate devenim nemți, francezi sau olandezi. Oare merge?

Cam același lucru este și cu mașina.

Nu doresc să fiu un naționalist caraghios, nu-mi plac discursurile sforăitoare, dar cred că am perfectă dreptate în legătură cu eliminarea siglei.

Până la urmă cred că unii și-au luat Dacia Duster cu gândul la mărcile 4x4 consacrate și nu știu cum să facă pentru ca visul lor să devină realitate.

Nu cred că cei din Vest doresc cu orice preț să schimbe sigla Dacia. Am văzut asociații Dacia în Olanda, cred, și nu le era rușine că mașina lor este Dacia, și că este făcută în România

Dacă am fost răutăcios îmi cer scuze, dar tot am dreptate.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred că cei din Vest doresc cu orice preț să schimbe sigla Dacia.

Sigur ca toata lumea are dreptate in dreptul propriei persoane!

Dar, nu cred ca cei de la Elia sau cei de la LZParts, care au eliminat pe unele masini sigla... si-au pus probleme de a avea o alta masina sau ca le e rusine cu Dacia.

Dupa cum am mai spus... fiecare are dreptul sa considere ceea ce doreste pentru masina lui.

Link spre post

@danielcojocar,

Ai perfectă dreptate, dar ceea ce am afirmat eu este perfect adevărat, nu numai în dreptul meu, ci pentru toată lumea,

o dreptate ”stupidă”, pentru amărâta asta de țară....

Să nu-mi faci observație că am deviat de la subiect, pentru că nu ar fi corect din partea ta.

Link spre post

modificarea prin elimiarea emblemelor si a scrisurilor se cheama "clean look"

asa cum pe spatele de la impreza mea scrie daewoo cielo nu vad care e problema daca pe duster siglele vor fi vopsite.

pe de alta parte , daca m-as gandi la vanzare as fi unul din tzaranii care isi poarta scaunele cu pungi de plastic , doar sa nu se murdareasca :))))

apoi masinile sunt facute sa te bucuri de ele , iar eu inteleg sa ma bucur de ele prin modificarea lor.

vezi ca pe langa sigla spate (Care va fi vopsita si pusa la loc) mai sunt si alte modificari care le-am facut ... o sa imi fac topic separat :)) cu ocazia asta

Link spre post

pe de alta parte , daca m-as gandi la vanzare as fi unul din tzaranii care isi poarta scaunele cu pungi de plastic , doar sa nu se murdareasca :))))

Daca exista pe lumea asta oameni diferiti nu cred ca e potrivit sa folosim fata de ei sensuri peiorative. Exista oameni care isi ingrijesc masina ca pe o sfanta icoana dar asta nu ne da dreptul sa ii consideram cu superioritate metropolitana ca fiind niste "tzarani". Denota superficialitate si lipsa de respect fata de altii.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...