Sari la conținut

Postări Recomandate

Ca sa-ti raspund pe scurt... DA!

Stiu de la niste prieteni care se ocupa cu inmatriculari in Bucale si... cel putin astia de-aici sunt foooarte stricti. Acum ceva timp au respins un Audi A4 pt ca avea modificat ceva pe faruri.

Problema ridicata mereu de ei este ca omologarea masinii a fost facuta cu anumite faruri/stopuri/anvelope si nu accepta alte variante.

Stiu ca prin tara se comporta mai civilizat dar... depinde!

Si eu stiu ca sunt aberanti dar... asta-i legea si n-ai cei face! Ei verifica chiar si trusa medicala si... daca-i din Germania, ei n-o accepta!

Problema este ca exista o Directiva Europeana privind siguranta circulatiei - nu-i stiu numarul acum, care este adoptata de toate statele membre CE. Dar nu sta nimeni sa se judece cu RAR-ul pentru abuz de interpretare! Am discutat in contradictoriu cu RAR cand am vrut sa fac omologarea de tip pentru niste utilaje pe semiremorci. Nu detaliez acum . Cert este un singur lucru. Daca semiremorca (recte sasiul avea sistemul d efranare, iluminare de drum omologat CE - TUV fiind un organism de omologare recunoscut, puteai sa ai pe sasiul respectiv un utilaj, o cutie cu maimutze, o racheta pe ei nu ii interesa decat sa respecti gabaritul si echiparea. Dar, atentie, mutli chineji, turci si altii la fel de breji ca ei, nu trec pe componente aftermarket numarul certificatului de omologare ci doar numarul de inregistrare al cererii de omologare, si de aici refuzul - de multe ori justificat al RAR sa respinga brizbrizuri.

Editat de mustermann
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 32
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ar fi bun de specificat in titlul topicului ca sunt pt facelift. Daca erau pt cele vechi mai mergeau, cu toate ca sunt cam scumpe, dar nu vad de ce si-ar schimba cineva farurile de pe o masina noua (f

Fac vre-o 5000 km de banii astia Sub nici o forma nu i-as ingropa in niste faruri.

Pentru Ph1:

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...