Sari la conținut

Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 357
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomandarea Renault:   http://www.focal.com/renault/en/   pentru boxe

Salutare colegi,   Astazi am montat si eu protectiile la aripi si bandourile pe usi, arata demential. Timp total alocat lucrarii - 3h cu tot cu spalatul masinii... foarte mult mi-a luat cura

Inca cateva poze:

Posted Images

• 2 months later...

Salutare tuturor,

am si eu un duster laureate alb, am facut 1000 km . Ma cam seaca mp3 asa ca mi-am luat altul :

http://www.mediagalaxy.ro/radio-cd-auto ... -usb-negru

era mult mai ieftin ca pe site Dacia merchandising...

in fine, ideea este ca vreau sa il pun si nu ma prea pricep. din cate am citit am nevoie de un adaptor 4s ca sa imi mearga comenzile de pe volan.stiti de unde pot sa il iau?

Daca stiti o discutie similara..un tutorial de montare casetofon..va rog sa ma ajutati.

Mc mult

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
Cum ziceam, sunt proiectoare de drum, nu de ceata. Diferența este ca cele de drum sunt extrem de focalizate, ca faza lunga, pentru a lumina mai departe, pe când proiectoarele de ceata sunt dispersate in toate părțile ca sa fii mai vizibil in condiții grele de vizibilitate.

E, daca cele de ceata ii deranjeaza doar pe aia mai sensibili, asa ca mine, de la astea chiar si pe timp de soare te dor ochii tare de tot...

Oricât de nebun sunt eu, prost crescut sa merg cu ele aprinse pe drum nu sunt.

Focalizat "extrem" la faza lunga e mult spus. In fapt, clasificarea conventionala imparte proiectoarele in 3 mari categorii:

1. Dispersie - utilizate in special ca proiectoare de ceata, eventual cu un filtru special (sticla are o anumita forma si textura). Bat la unghi de pana la 170 grade. Cu un altfel de filtru si dimensiune mai redusa se intalnesc si sub apelativul de "worklights" avand o lumina mai difuza.

2. Driving lights - echivalent faza lunga. Bat la unghi maxim de 110-120 grade.

3. Spot lights - specializate pentru diverse aplicatii speciale. Bat la distante astronomice, focalizat adica desi sunt doua proiectoare, se va vedea un singur punct luminos de mare profunzimea. Unghiul lateral este de neglijat.

Mai nou se poate cumpara un singur tip de proiector, cu diverse filtre. Le face rezonabil pe toate si nimic foarte bine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...