Sari la conținut

Modificari, imbunatatiri Dacia Duster!

Postări Recomandate

Din capitolul modificari, imbunatatiri, pot adauga si eu:

- HID 6000K pe faza scurta cu reglaj in service pentru a nu deranja

OffTopic: Pentru cei ce monteaza pe proiectoarele de ceata Xenon, au de la mine un frigider plin cu carne daca sunt genul care umbla cu proiectoarele aprinse tot timpul, in special noaptea. Sunt curios cat o sa mai dureze pana o sa inteleaga si romanul la ce folosesc acele proiectoare... HINT: NU ca sa vezi mai bine...

Evident, persoanele de fata se exclud... ;)

Banuiesc ca csenoanele tale numa pe faza scurta si reglate in service sunt omologate de RAR si agreate de constructor, nu?

HINT: Orice csenoane ar pune cineva, daca nu-s d-alea cu lupa, sunt motiv de umplut frigidere. Cel putin toate pe care eu le-am intalnit pe drumurile patriei sunt asa.

Normal, excluderile "de fata" se subinteleg. :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 357
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Recomandarea Renault:   http://www.focal.com/renault/en/   pentru boxe

Salutare colegi,   Astazi am montat si eu protectiile la aripi si bandourile pe usi, arata demential. Timp total alocat lucrarii - 3h cu tot cu spalatul masinii... foarte mult mi-a luat cura

Inca cateva poze:

Posted Images

Fourios, parca ti-ai mai demonstrat animozitatea privitor la sistemele HID, sau poate gresesc eu:)

dusty2010 - perfect adevarat. Merci pentru luminare! Eu am montat si continui sa montez toate tampeniile pe masini, iar Politia mi-a dat acelasi raspuns de fiecare data: pe drumurile publice e interzis sa le folosesti, in camp sau show auto e dreptul tau sa faci ce vrei. Probabil un control RAR va aplica cele spuse de tine.

Link spre post
Fourios, parca ti-ai mai demonstrat animozitatea privitor la sistemele HID, sau poate gresesc eu:)

dusty2010 - perfect adevarat. Merci pentru luminare! Eu am montat si continui sa montez toate tampeniile pe masini, iar Politia mi-a dat acelasi raspuns de fiecare data: pe drumurile publice e interzis sa le folosesti, in camp sau show auto e dreptul tau sa faci ce vrei. Probabil un control RAR va aplica cele spuse de tine.

sa stii ca o sa intreb un politist despre asta... ca daca e asa, RAR-ul e foarte rar pe sosele si nu e o mare problema. ;)

Link spre post

P-aici nu cred. ;)

Mie-mi aduce a ceva ipocrizie sa te plangi de xenoanele unora si sa fii tu insuti posesor de motiv de blagoslovire. (Nu ma refer la tine ca nu tu te-ai plans)

Hai ca am mai distrus un topic cu polemicile... Gata, mă simt, pana nu îmi iau un warn sau ban...

Eu m-am plâns si nu vad problema ta atâta vreme cât eu mă plangeam de farurile de ceata, nu de faza scurta care dacă are omu' bun simt si știe unde e reglajul, nu o lasa la maxim in sus si atunci nu deranjează asa de tare. Mai mult, am specificat ca am fost in service pt reglajul lor, nu in fata blocului ca restul de 99%, tocmai din respect pentru ceilalți participanți la trafic.

Dacă pentru tine e tot aia cu ce ai inteles tu, stai jos. Ai nota patru.

Gata, ADMIN, promit sa mă abtin de la alte Off-topicuri.

Link spre post

Tu vrei un DVD player 1DIN care are si navigatie? Daca da, da-mi PM cu un buget si iti recomand acolo ce si cum. Pret intre 700 si 4300 de lei, pe alese.

PS - eu nu comercializez asa ceva!!!

dusty2010 - tind sa iti dau o veste proasta. Azi, 2 echipaje mobile RAR faceau testari in fata garii Cta - e drept vizau taximetristii. In aprox 3000 de km si 10 zile de concediu am gasit cel putin 10-15 echipaje RAR mobil la drum.

Link spre post
Tu vrei un DVD player 1DIN care are si navigatie? Daca da, da-mi PM cu un buget si iti recomand acolo ce si cum. Pret intre 700 si 4300 de lei, pe alese.

PS - eu nu comercializez asa ceva!!!

dusty2010 - tind sa iti dau o veste proasta. Azi, 2 echipaje mobile RAR faceau testari in fata garii Cta - e drept vizau taximetristii. In aprox 3000 de km si 10 zile de concediu am gasit cel putin 10-15 echipaje RAR mobil la drum.

RAR erau, nu ARR?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...