Sari la conținut

Modificari faruri

Postări Recomandate

• Răspunsuri 98
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu inlocuirea bordului e mai simplu. Vinzi vechiul duster, mai pui ceva si comanzi unul nou. Se inlocuiesc si farurile si bordul si scaunele dintr-o lovitura.

Si noile faruri montate pe Duster ph1, deasemenea sistemul de prindere. In concluzie se potrivesc 100%, asta numai la prindere, referitor la mufare... mai sap..   REVIN CU O MENTIUNE, farul se potri

Am un amic care a facut asa ceva: Semnalizare Led, DRL Led, neon contur si lupe 2,5 bi-faza.   Torul a fost facut in regie proprie. La RAR e cam clar ca pe bune nu il iei acuma cu contolu poa

Posted Images

Am reinvestigat acest transplant si am vazut urmatoarele:

- una bucata far costa 950 RON la reprezentatnta daca ai pile, daca nu e pe la 1100 ron

- grila cromata dintre faruri trebuie schimbata si ea, din pacate farul nou are alta forma :(. Nu am mai intrebat si pretul de grila, dar o sa pun o intrebare si pentru ea.

- din ce am vazut pe la motor (nu am putut sa analizez in detaliu) pare sa fie o alta prindere. Daca imi pica una cu motor de 1,2 o sa ma uit mai atent, ca acolo e spatiu de manevre pe langa motor :P

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Convinge atunci pe cineva sa-si demonteze un far, sa se duca cu el in showroom, sa demonteze si farul de pe masina expusa acolo si sa le analizeze. Eventual sa faca si niste poze detaliate pe care sa le puna aici. :)

PS: colegul "probabil" ca are informatii si din alte surse

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...