Sari la conținut

Cat ghinion sa ai?

Postări Recomandate

Asta e cazul fericit. Ghinion aveai daca gaseai masina asa si nu stiai cine a facut-o.

Se rezolva, tabla se indreapta. Si cu 2 ciocane, cred ca poti circula si asa pana vin piesele. Iar esti in situatia fericita, puteai sa ai madina imobilizata.

Asa e. Ma bucur ca nu s-a spart tripla si sper ca roata nu e afectata desi cei de la Dacia suspecteaza si o afectare a rotii. Ramane sa verifice si daca e afectata se propune si schimbarea ei. Sper sa nu fie afectate si alte piese ascunse!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 102
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Gata, azi am ridicat masina. Arata ca noua.

Diferenta intre noua si ea e de 14800 km. In rest ma simt cu ea ca in prima zi.

Acu mi-am adus aminte. Nu stiu daca mai poti face ceva dar pe viitor informatia e utila pentru oricine e implicat in incidente de genul asta (clare). Cand cel vinovat de accident are asigurare la o c

Posted Images

ideal ar fi sa se inlocuiasca toata bucata aia complet... daca o trage din chit, e posibil in timp sa ai probleme, iar la o eventuala revanzare se va vedea

mult succes oricum, si cum zicea si un coleg, poti circula si cu ea asa daca esti presat de timp... faza e ca odata bagata in service nu ai nici o certitudine asupra datei cand va fi gata

Link spre post
Se va inlocui totul... nu se merge pe baza de ciocane-chit...

Da, asa am primit rezolutia. Se va taia pe linia de sudura si se pune felia intreaga. Iar vopsirea cu tacamul complet. Iar spoilerul spate se inlocuieste complet, fara carpeli sau indreptari de ceva. Emotii am cu roata, daca e sau nu afectata. Pe autorizatie politia a scris anvelopa zgariata, dar Dacia zice ca daca constata deviatii dau rezolutie de inlocuire la tot ce e defect.

Link spre post

se va face nota de reconstatare si se va inlocui, indiferent ce a scris politia acolo (iti dai seama ca ei in autorizatia aia nu au cum sa iti scrie tehnic tot ce e avariat in afara de ce este vizibil)

Link spre post
se va face nota de reconstatare si se va inlocui, indiferent ce a scris politia acolo (iti dai seama ca ei in autorizatia aia nu au cum sa iti scrie tehnic tot ce e avariat in afara de ce este vizibil)

Exact. Macar am "norocul" asta sa fac reparatia complet la zona distrusa si orice alta parte ascunsa neobservata la prima strigare

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...