Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Nu stiam ca 1.2Tce se face si 4x4. E ceva nouate?

1.2 Tce 4x4 (euro 6) s-a lansat la inceputul lui martie (imi scapa la ce salon auto), si vanzarile (adica comenzile) au inceput in RO din 6 mai, iar in alte tari din aprilie.

• Like 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am dat comanda pe 7 mai, am confirmat plata avans pe 8 mai la un Duster 4x4 1.5dci 110CP iar termenul de livrare oferit initial de dealer a fost 22-27 iunie. Am sunat la VC si mi-au comunicat ca pe 25 iunie abia iese de pe banda de lucru urmand ca pana pe 12 iulie (cel tarziu) sa se faca livrarea la dealer.

Am luat legatura cu dealerul sa ii informez si mi-au raspuns ca 12 iulie este prea tarziu daca masina iese pe 25 iunie de pe banda. In functie de disponibilitatea firmei de transport, masina ar trebui sa ajunga in saptamana 29 iun - 3 iul la ei (cel putin asa mi-au specificat).

Editat de chrysstyann
Link spre post

De la fabrica iti comunica un termen de livrare mai lung cu vreo doua saptamani in caz ca apar probleme neprevazute. Daca masina se fabrica in 25 inseamna ca in mod normal o ai saptamana care urmeaza datei fabricatiei.

In cazul meu: comandat si platit avansul in 21 mai, masina se fabrica in 18 iunie iar prin 20 si ceva iunie o am cu toate ca termenul inscris pe bonul de comanda a fost 11 iulie.

Link spre post

Dacian, asta nu are cum sa fie regula. Eu am platit avans, mi-au dat vin in 24h si livrare fix in 3 luni. Unica regula care PARE valabila e: depinde termenul fix de tipul de masina si ce anume vrei pe ea. Cu cat vrei mai multe cu atat e mai lung.

Link spre post

Dacian, asta nu are cum sa fie regula. Eu am platit avans, mi-au dat vin in 24h si livrare fix in 3 luni. Unica regula care PARE valabila e: depinde termenul fix de tipul de masina si ce anume vrei pe ea. Cu cat vrei mai multe cu atat e mai lung.

Mugur, nu e chiar asa. Depinde de comenzile la nivel global plasate in perioada respectiva. Daca vine o institutie si comanda 500 de bucati inainte de comanda ta, s-ar putea sa ai mai mult de asteptat. In cazul meu, chiar daca echiparea a avut destule pe ea (tot mai putin Pack Look si tapiterie piele), durata comanda - livrare a fost de 2 luni. Concret: comanda - 12 februarie. livrare - 14 aprilie (am prins si vacanta de Paste, caci altfel probabil era un pic mai devreme)

Editat de jugulator
  • Like 1
Link spre post

Jugulator, de aia am si scris ca "pare" cu litere mari chiar. Pentru ca nu stiu cum e.

Dar daca ar fi asa cum zici tu, de ce nu le da vin imediat la toti (sau in 2-3zile) urmand apoi sa livreze masina in 1-2-3-4 luni in functie de cereri. Asta una.

A doua chestie ar fi ca tipa de la vc a zis ca nu exista prioritizari pe linia de fabricatie indiferent cine si cate comanda. A fost categorica... ori minte aia ori ceva nu iese la socoteala.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...