Sari la conținut

Noua Dacia Duster facelift - comenzi, modalitati de plata, durata livrare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 372
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Na pana la urma pe miercuri dupamasa s-a reusit sa se rezolve toate hartiile si nr. provizorii. Iar azi dimineata m-am prezentat la dealer. Acum deja masinuta se odihneste in garaj, dupa 370 km parcur

Acum 10 zile am ridicat si eu masina, Duster 4x4 dci 110 Gris Comete Laureate cu optiunea scaune incalzite. Dupa 1000 de km, pot spune urmatoarele: - radio-ul masinii merge foarte bine, inclusiv hand

De luni 17-02-2014 inca un dusterist pe plaiurile mioritice,am amanat postare in ideea sa vin si cu ceva impresii.Circul foarte mult in oras si parca ma doare inima sa o chinui.M-am folosit tot de sce

Posted Images

Eu nu stiu ce sa mai cred. Masina trebuia sa imi fie livrata inca de saptamana trecuta. Sun la dealer si mi se spune ca inca mai dureaza formalitatile legate de ticketul rabla cum ca se asteapta nu stiu ce aprobare electronica in sistem. Voi ati mai intampinat astfel de probleme si decalari de timp?

Imi este oarecum teama sa nu faca dealer-ul "mis mashuri" si sa ma taraganeze pe mine aiurea. Pana la momentul actual am platit cei 5% avans in contul Dacia si am platit 1500 lei pt tichetul remat la persoana de la Meridian care se ocupa de caz.

E normal sa dureze atat prin programul asta cu rabla? Ideea e ca masina este in stoc, eu doar astept sa imi dea hartia aia cu ce diferenta am de achitat si sa imi vad de drum.. Nici nu stiu unde sa sun, unde este retinerea asta, la Dacia sau la Meridian.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la postul tau anterior, cam 3000 km e indicat sa mergi mai "potolit" insa cunosc multe persoane care nu au tinut cont de recomandari si masina functioneaza perfect. Acum fiecare procedeaza cum crede ca e mai bine, sau cum "il tine talpa" :)

Editat de magyari
Link spre post

@dr_dumi tichetele se verifica intr-un sistem al statului care poate avea intarzieri. De asemenea e posibil ca intarzierea sa mai fie cauzata de intermediari, daca nu te-ai ocupat tu de tichet.

Link spre post

Eu nu stiu ce sa mai cred. Masina trebuia sa imi fie livrata inca de saptamana trecuta. Sun la dealer si mi se spune ca inca mai dureaza formalitatile legate de ticketul rabla cum ca se asteapta nu stiu ce aprobare electronica in sistem. Voi ati mai intampinat astfel de probleme si decalari de timp?

Imi este oarecum teama sa nu faca dealer-ul "mis mashuri" si sa ma taraganeze pe mine aiurea. Pana la momentul actual am platit cei 5% avans in contul Dacia si am platit 1500 lei pt tichetul remat la persoana de la Meridian care se ocupa de caz.

E normal sa dureze atat prin programul asta cu rabla? Ideea e ca masina este in stoc, eu doar astept sa imi dea hartia aia cu ce diferenta am de achitat si sa imi vad de drum.. Nici nu stiu unde sa sun, unde este retinerea asta, la Dacia sau la Meridian.

Ai sunat la Vocea Clientului?

Link spre post

Din pacate nu sunt la curent cu toate formalitatile acestor tichete, neavand o rabla pe care sa o dau la Remat, am procedat cum mi-a sugerat dealerul, procurand tichetul de la el. Si la Opel cand am fost vrand sa imi iau Mokka, la fel mi s-a spus, ca pot achizitiona tichetul de la ei.

Si sunt convins ca degeaba as suna la Vocea Clientului ca nu sunt ei care se ocupa direct cu programul rabla.

Link spre post

- @dr_dumi: La mine a durat vreo 3-4 zile pana cand s-a validat tichetul rabla, ei adauga datele tichetului in ceva program de la ministerul mediului si apoi asteapta validarea. Roaga-i sa-ti arate in program statusul...

- am demarat si eu inmatricularea, am platit taxa de mediu 673 ron la duster 4x4 dci 110, maine incerc sa depun dosarul la politie

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...