Sari la conținut

Diverse accesorii, gadget-uri, scule, briz brizz-uri

Postări Recomandate

M-am uitat și eu la câteva review-uri cu suporturi de genul însă majoritatea erau realizate în țări civilizate unde nu existau gropi ca la noi. La ce străzi avem noi nu prea vad cum ar putea sta telefonul pe porțiunea aia lipicioasa oricât de sticky ar fi ea..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 860
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cam asa arata lucrarea... La PH2 inca nu i-am facut instalatia electrica

Am instalat si eu cate ceva la Dusterul meu si vreau sa va arat si voua:   - pentru ca sunt pescar si nu de putine ori masina nu sta langa mine cand pescuiesc si ma enerva maxim sa las telefonul sau

A venit mos craciun. Bine...cred ca era beat ca a ratat craciunul dar merge si asa.   Am camera SJCAM M10+ wifi gyro. Insert "big ranjet pe toata fata" here.   Gasiti o gramada de detalii despre e

Posted Images

Am promis ca revin cu impresii:

Am un telefon foarte similar cu S5 (forma, greutate). Sta foarte bine prins de suport. Trebuie sa trag zdravan de el ca sa il desprind. Ventuza prinde bine de parbriz, nu cade, nu misca, nu tremura. Forma de "gat de gasca" permite o orientare ok. La cat am dat pe el, merita 100%.

Singurul dezavantaj, probabil, ar fi suprafata lipicioasa, care, daca nu e protejata cand nu e folosita, s-ar putea umple de praf si si-ar pierde temporar calitatile aderente. Prin urmare, foița de plastic cu care a venit in cutie o voi pune pe suprafata lipicioasa de fiecare data cand nu folosesc suportul.

As face si poze, dar nu prea port aparatul foto dupa mine, si nu prea am cum sa fac poze cu telefonul la telefonul prins in suport :D

Link spre post

Am promis ca revin cu impresii:

Am un telefon foarte similar cu S5 (forma, greutate). Sta foarte bine prins de suport. Trebuie sa trag zdravan de el ca sa il desprind. Ventuza prinde bine de parbriz, nu cade, nu misca, nu tremura. Forma de "gat de gasca" permite o orientare ok. La cat am dat pe el, merita 100%

Cand vrei sa-l scoti, nu trage de el, rasuceste si trage. Cred ca suprafata e similara cu cea a padurilor alea care se pun pe bord sa nu pice diverse obiecte.

post-1243-0-98960800-1409162857_thumb.jpg

Link spre post

Are cineva montate Heko, să pună câteva poze pentru comparație?

Mie mi-au montat la Dacia cind am preluat masina. Au rezistat 2 ani. In ultimul drum pe autostrada cel de la usa soferului ( cel mai des miscat geam ) scoate un suierat. Probabil oboseste materialul plastic.

Link spre post

Suport de telefon

Cel de marca scump dar bun.

Am cumparat si de la Kauf.... sub 20 de lei. Este OK dar are joc intre ventuza si suport care introduce un tremurat intregului suport si un pic de zgomot la drumurile noastre.

Link spre post

Limbă din aia am avut și eu la o masina dar e nașpa ca rămâne urmă pe bord după ce o dai jos. O sa merg azi la un magazin de accesorii gsm sa iau un suport ceva dacă e.

Link spre post

Am găsit joi la auchan unul la 14 lei, apropo auto ofertă aia acum interioara asta la izopren, cu 15 lei 200x70 cm perfecte 2 pt portbagaj. Bune în cazul în care vreți sa dormiți în mașină :)

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...