Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 152
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Le-am achizitionat in cele din urma, pe cele din link, de la Cluj, de la punctul de lucru al firmei de pe site. Montajul s-a facut gratuit, s-a oferit factura si garantie. Prindere buna. De auzit, in

De luni 10.02.2020 sunt iar la vanzare barele trsansversale la Lidl. Pentru cine e interesat!

Pentru cine e interesat au intrat azi (26 Sept) bare transversale la Lidl compatibile, conform listei de pe ambalaj, cu Duster 1 si 3. Mi-am luat dar inca nu le-am montat.

Posted Images

Ale mele, luate de la Norauto Militari, facute sub licenta Thule, cele speciale pentru PH1, suiera de la 60-70. La 100-110 sunt deranjante. La 140-150 imi vine sa sar din masina! Bine, am si proiectoarele pe bara din fata, dar acelea doar schimba tonalitatea, nu maresc volumul :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

Inca nu am primit Dusterul comandat insa am gasit un model de bare transversale pe care as vrea sa le cumpar. Cei care aveti Duster facelift sunt rugati sa aruncati o geana si sa imi spuneti daca acestea se potrivesc intrucat din ce am gasit eu s-ar parea ca nu. Modelul este cel care are codul 000040000000 din lista de aci: http://www.menabocar...&id_tipologia=3. Despre acest model am gasita asta: http://www.flli-mena...agg08-2014.pdf. Este lista cu compatibilitati accesibila din butonul "application list" in dreptul acestui produs. Oare cum e..? Are cumva Dusterul nou ceva bare longitudinale mai speciale? Multumesc aticipat pentru efortul vostru.

Editat de taz
Link spre post

Asa m-am cugetat si eu.. pana la urma exista o solutie de bare transversale concretizata in ceva elegant, practic si nu extrem de costisitor pentru acest model de Duster? :ermm:

Link spre post

Postase un coleg de al nostru acum cateva luni noile bare transversale thule wingbar pe culoarea aluminiului cu picioarele de adaptare Kit 4046 tot de la Thule. E asa de stufos forumul ca nici eu nu am mai gasit postarea.

Arata cam asa barele care se potrivesc perfect pe Duster Ph2

post-3487-0-29890200-1432829151_thumb.jpg

Eu unul le consider cele mai bune

PS. Si 2 pdfuri cu cele 2 produse extra pentru duster ph2 184046.pdfThule_WingBar_Edge_959x_v01.pdf

Editat de bmcpst
Link spre post

Pe mine ma bate gandul sa iau Thule WingBar Edge 958X (asta e unul din modelele dat pe un site pt Duster dupa 2014), dar din pacate sunt destul de scumpe (900 si ceva de lei)...Mai am timp de gandire pana imi vine Duster-ul.

Nu stiu care e diferenta intre 958x si 959x.

Link spre post
  • Mak featured și pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...