Sari la conținut

Iesire in muntii Fagaras si vizita la Uzina Dacia

vizita Uzina Dacia  

18 membri au votat

1. 1. vrei sa vizitezi Uzina Dacia vineri, 04.10.13?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cu parere de rau,va anuntam ca nu putem participa la aceasta intalnire cele doua masini ale noastre dupa competitia de la Buzau si dupa maratonul de 3- 4 competiti din ultimele 2 luni nu sunt in

Frumosa si aventuroasa iesirea ca maine dau chilotei (mocheta) jos si ii umblu la blanita (izolatie ) ca e uda toata )) si acum balteste apa daca apas pe mocheta )) A si inca ceva eu nu m-am simtit ca

O iesire reusita, felicitari pentru organizare.   Cateva poze si de la mine (scuzati ordinea, dar sunt luate de pe facebook unde le urcasem direct din telefon):  

Posted Images

Am rezervat si eu o camera la pensiunea Valea Doamnei. Atentie, mai erau 3 camere disponibile!

Un alt aspect important: pensiunea nu mai are restaurant! Adica ne vom descurca singuri (gratar + alte de-ale gurii). Se pare ca ne poate pune la dispozitie un frigider pentru pachetele noastre. Si mese, scaune etc.

nu cred ca asta e o problema... vineri la pranz putem servi masa undeva la un han/motel pe drumul spre Nucsoara. vineri seara facem un gratar cu toata gashka la locul de campare sau in curtea pensiunii. Sambata dimineata servim ceva sendwich-uri, la pranz suntem pe munte si vom manca tot de la pachet (conserve, sanwich, supa la plic pt cine are primus pe gaz, etc). sambata seara iar ne gratarim... duminica dimineata, idem sambata, si la pranz putem sa plecam cu totii undeva la o pensiune/han cu restaurant sa mancam bine inainte de a pleca spre casele noastre.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragii mei,

iata ca au intervenit cateva modificari in regulile de acces in Uzina (de la anterioara vizita):

- au acces copiii cu varsta peste 10 ani

- nu e permis accesul cu mijloace de fotografiere si filmare!

- avem nevoie de serie CI sau CNP-urile (mesaj privat sau e-mail catre mine) pentru a le transmite catre Uzina.

- o sa ne constituim in 2 grupuri de cate 12 persoane care vor face vizite succesive. primul grup va incepe la ora 12.00 si al doilea la ora 13.30. va anunt eu din timp din ce grup face parte fiecare.

iata mai jos textul regulamentului:

"

Consemne obligatorii înainte de efectuarea unei vizite cu trenuleţul

la Uzinele Dacia

În vederea organizării şi desfăşurării în cele mai bune condiţii a vizitelor la Uzinele Dacia, vă mulţumim anticipat pentru luarea în considerare a următoarelor consemne:

1. Pentru buna desfăşurare a vizitelor, vă rugăm să vă prezentaţi în data la care aţi fost înscris, la Uzina Dacia, la poarta 7 bis „Vizitatori”, cu cel puţin o jumătate de oră înaintea orei la care sunteţi programat pentru vizită.
  2. În situaţia în care, din diverse motive, sunteţi în imposibilitatea de a efectua vizita la Dacia, vă rugăm să ne informaţi în scris (fax/ e-mail) cu privire la acest lucru.
  3. Înscrierea unei persoane pentru vizitarea Uzinelor Dacia nu este transmisibilă altei persoane.
  4. Accesul în uzină se face pe baza documentelor de identitate (carte de identitate/pasaport) sau a copiilor acestora. Lipsa unuia dintre aceste documente atrage după sine anularea participării la vizită.
  5. Accesul în uzină se face în grup organizat, format din maximum 16 de persoane, cu vârsta minimă de 10 ani împliniţi.
  6. Vestimentaţia vizitatorilor trebuie să fie una decentă, adaptată pe cât posibil mediului industrial (îmbrăcămintea să nu cuprindă pantalon scurt/şort, maiou, fustă scurtă, iar încălţămintea să nu fie cu tocuri înalte sau papuci/şlapi). De asemenea, persoanele în stare de ebrietate sau sub influenţa substanţelor halucinogene nu au acces pe Platforma Dacia Mioveni.
  7. Înainte de efectuarea vizitei în departamentele de fabricaţie, se va face un scurt instructaj cu privire la regulile de securitate pe care va trebui să le respectaţi pe parcursul vizitei la uzinele Dacia.
  8. Pentru orice problemă survenită pe parcursul vizitei, trebuie să vă adresaţi direct responsabilului de vizite, care va însoţi grupul.
  9. In situaţia în care apar evenimente neprevăzute, ne rezervăm dreptul de a modifica data de desfăşurare a vizitei.
  10. Este interzis accesul cu aparate de fotografiat, camere de filmat, precum şi cu orice alte mijloce tehnice de preluare/redare a imaginilor (telefon mobil cu cameră, cameră video, iPod etc.).

Mentiune: in situatia in care apar evenimente neprevazute, ne rezervam dreptul de a modifica data de desfasurare a vizitei."

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...