Sari la conținut

VAND Oglinzi Logan 2 cu semnalizare compatibile cu duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scuze pentru raspunsul cu intarziere, am fost plecat cateva zile la tara si masina era noroita rau asa ca la intoarcere m-am conformat. Sper sa te edifice si sa te convinga ca merita. Repet lucrare ex

Posted Images

Si totusi cum se prind? Se potrivesc pe PH2? De unde se leaga semnalizarea?

Bineinteles ca se potrivesc pe PH2, sunt identice cu cele de pe masina mea. Se poate lega in paralel cu semnalizatorul de pe aripa fara nicio problema. Numai trebuie tras un fir si facuta legatura la oglinda.

Editat de alcris01
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

necesita desfacerea fetei de usa? puteti sa imi ziceti ce operatiune necesita montarea?

Da, se desface fata de usa ca sa ai acces la sistemul de prindere al oglinzii. Operatiunea este relativ simpla, necesita doar putina indemanare. Se demonteaza oglinda veche, se inlocuieste cu cea noua cu semnalizator, mufele electrice sunt compatibile, numai ca trebuie tras un fir, fie de la UCH daca stii sa umbli acolo, sau de la semnalizatorul de pe aripa cu care se leaga in paralel. Am urmarit operatiunea pas cu pas, facuta nu de mine ci de un electrician auto. Acum cred ca as putea sa o fac si eu daca va fi vreodata nevoie. Succes!

Link spre post
  • 1 month later...
De vanzare oglinzi logan 2 cu semnalizare,se potriveste pe duster .Pretul este de 450 ron.

Butoane cu impuls duster 400ron.

Predare personala in pitesti sau bucuresti,pentru cei din tara trimit prin curier sau poasta cu plata ramburs.

Pentru detalii cos_myn86 sau 0762277990.

Mai ai oglinzile? Pe negru ce pret?

Editat de stefanudrea
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...